Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

SVENSK MUSIK OCH TEATER

Nu kommer våren med löften om värme och solsken.

Idag kan du läsa om:

  • Utopiportalen som kan ge dig en riktning, reklamfilm
  • Ny singel är släppt, jazz
  • Nya album på väg, Carbon m.fl
  • Remissvar på Skogsutredningen
  • Det går att preliminärboka föreställningar

En bra framtid

Bäst är att gå in på hemsidan och läsa om olika positiva framtidsvisioner, men för att du ska bli intresserad så har vi gjort en reklamfilm. Klicka här

 www.braframtid.se

Nu kan du lyssna

Nu har vi släppt singeln MOOSE BIRTH, den är väldigt uppskattad. Finns på Youtube och Spotify. Hela albumet kommer den 26 mars. Läs om varför vi gjort detta jazzprojekt. Storyn är ny och unik, bygger på ett event från 1979. Bandet heter LOWER EAST MANHATTAN PROJECT.  Spotify länk.   Youtube länk

Du kan läsa om storyn på www.musikochteater.se

Fler album

The Ultimate Tour CARBON släpper vi i april. Det är en EP med två låtar om hur vi behandlar vår jord. ”Koldioxid Blues” och ”Jordmöns brustna ben”. Vi har tänkt annorlunda och låtarna sticker ut.

Sedan kommer hela albumet med några livsbejakande låtar från Föreställningen THE ULTIMATE TOUR, föreställningen går att boka.

Även SKOG OCH SAXOFON är inspelad och håller på att slutmixas.

Arister kan påverka

Engagemanget för den biologiska mångfalden seglar i mediamedvind. Det är bra. Men vi måste se till så att engagemanget omskapas till konkreta handlingar. Föreställningen om skog och alla andra aktiviteter som vi gör bidrar med kunskap och energi. Här kan du läsa vårt remissvar på skogsutredningen. Klicka.

Nu är det dags att preliminärboka

Om du är osäker på när du kan återstarta dina arrangemang så kan du tryggt veta att det går att preliminärboka. Inga avbokningskostnader i dessa tider. Läs om våra föreställningar på hemsidan.

www.musikochteater.se


SVENSK MUSIK OCH TEATER
Erik Winqvist

youtubefacebookinstagram

Boka Nu!

info@winkir.se

Telefon:0708 77 66 67

www.musikochteater.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.