Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Mars 2021

Want to read this in english?
Go to English version

Extend Commerce expanderar — i en exceptionell tid

2020 ligger nu bakom oss (pust!), och vi har välkomnat 2021 med öppen famn. Pandemin har ställt mycket på sin spets, och samhället i stort har tagit ett rejält kliv i digitaliseringen. De långsiktiga effekterna av minskat resande och nya konsumtionsmönster har vi nog ännu bara sett början av.

Utifrån vårt perspektiv så har vi sett en stark framväxt av e-handeln. Många av våra kunder har trots pandemin haft en positiv utveckling — och vi har följt i deras spår. Vi har de senaste månaderna också sett ett växande intresse och antalet nya kunder och förfrågningar är över alla förväntningar. Nu ser vi med spänning fram emot ett nytt, givande år – och en verkligt digital framtid.


Ny säljare i Danmark – välkommen Henrik Larsen!

Nyligen välkomnade vi Henrik Larsen som senior sales agent för Extend Commerce i Danmark. Vår förhoppning är nu att ta kliv framåt även på andra sidan sundet. Vi har märkt ett ökat intresse för våra tjänster och ser goda möjligheter framöver.

– Vi har länge haft goda samarbeten med flera nyckelkunder i Danmark. Här finns en stark handelstradition och förståelse för handel, och vi ser en otrolig potential här. Nu är det dags att bygga vidare på detta och vi är glada att vi knutit Henrik till oss, säger Mathias Bredin, sälj- och marknadschef på Extend Commerce.

Henrik har tidigare jobbat inom bland annat DSV och har lång erfarenhet från seniora roller inom supply chain.


Läkemedel och teknik går hand i hand

Intresset kring Order Management från läkemedelsbolag ökar, och troligtvis finns det flera faktorer bakom detta. Vår lösning mot läkemedelsindustrin är både tillförlitlig och driftsäker, och vi har länge haft ett tydligt fokus på avancerad hantering av produkter som har krav på hantering av både batcher och bäst-före-datum.

–Tack vare full spårbarhet genom hela kedjan, från inköp till kundfaktura, kan vi garantera att GDP och Part 11 efterlevs. Givetvis uppfyller lagring och spårbarhet lagstadgade krav och all rapportering till myndigheter görs direkt, berättar Gabriel Andersson, VD på Extend Commerce.

Standardfunktioner för exempelvis bank- och finansbranschen, livsmedel och läkemedel har under lång tid utvecklats i nära samarbete med kunder där regulatoriska krav är särskilt viktiga.

– Vi investerar långsiktigt i produktutveckling med fokus mot läkemedel/medtech, vilket gör att våra kunder kan vara säkra på att lösningar fortsätter att vara framtidssäkra. Vi uppfyller också kraven i GDPR och hantering av personuppgifter.


Ny integration med Askås

Askås erbjuder e-handelslösningar och hjälper sina kunder att etablera, utveckla och expandera sin e-handel. Nyligen skapades en integration till XTND BACKEND: ett samarbete som ger nya möjligheter.

– Extend Commerce och Askås har många beröringspunkter och vi jobbar med samma kundgrupp, men med helt olika saker. Vårt samarbete ger oss nu nya möjligheter att skapa smarta lösningar även för framtida kunder, säger Mathias Bredin, sälj- och marknadschef på Extend Commerce.

För e-handlare med avancerade behov
Integration utgår från vårt API, vilket gör att XTND BACKEND kan användas som master för en stor del av datan som rör e-handelslösningen. Uppdateringar får också direkt effekt i kundens webbshop. Det gör att returer, saldon och orderinformation kan hanteras på ett ställe, vilket ger en smart helhetslösning.

– Vi har jobbat tillsammans i ett projekt för vår kund MaxGaming. Här har vi satt integrationen på prov, och det har fungerat väldigt bra – både tekniskt och när det kommer till samarbetet. Vi har här skapat en stark lösning för en spännande kund, och tillsammans kan vi hjälpa e-handlare med avancerade behov att ta steg framåt, berättar Peter Smersfeldt, sälj- och marknadschef på Askås.

Komplett hantering
Att använda XTND BACKEND i kombination med Askås e-handel skapar en komplett hantering av orderflöden från webbshoppen – åt båda håll.

– Kommunikationen automatiseras helt, och kunden får full koll på hela processen. All information synkroniseras och ger en komplett överblick och hantering av huvudflöden men även returer och andra avvikelser, avslutar Mathias Bredin.


Välkomna till Extend Commerce!

Vi ser ett stort intresse från flera branscher och välkomnar flera nya kunder: Najell som säljer innovativa babyprodukter, Classic Collection som säljer inredningsprodukter och byggnadsvårdsbutiken Qvesarum. Även glasögonmärket Oscar Magnuson och malmöföretaget Portia som i närmare hundra år specialiserat sig på accessoarer för män är nya kunder hos oss. Detsamma gäller Nordic Pill och Egetis, aktörer i läkemedelssektorn.


linkedinfacebookyoutube

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer om våra tjänster – eller om du vill prata vidare om hur vi kan samarbeta. Du når oss via e-post: contact@extend.se eller på telefon: 036-13 93 02. Vi hörs!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.