Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Månadsbrev Tidningsförsäljningen Expressen/GT/Kvällsposten 2021

Våriga hälsningar!


Mars är här och äntligen går vi mot varmare tider! Februari har bjudit på Sportlov vilket vi hoppas att ni har njutit massor utav.

I mars kommer vi skicka ut årets Påskbrev till er, där ni får ta del av information om Påskhelgen och chansen till extra försäljning. I brevet finns ett schema med samtliga helgdagar under Påsken (2-5 april). Schemat visar vilka dagar du kommer få tidningar och magasin på, samt hur stor upplaga du får respektive dag. Det är viktigt att du läser igenom brevet noga och återkommer till din säljledare så fort som möjligt om du vill justera något, men senast 26 mars 2021. 


Månadens säljare

Varje månad utser vi på Tidningsförsäljningen månadens säljare. 
Säljaren utses för extra fint engagemang, noggrannhet eller för att de visat det lilla extra under senaste månaden. För mars månad vill vi därför säga,

STORT GRATTIS TILL:

Linus Löfvall, säljare i Tomelilla

Axel Palmgren, säljare i Ystad

En säljare i Nossebro


Ta hand om varandra

Under rådande omständigheter och situation i samhället, vill vi påminna dig om att det fortfarande är jätteviktigt att du stannar hemma om du känner dig minsta lilla sjuk. Tänk på att tvätta händerna noga innan och efter din säljrunda och ha med dig handsprit på vägen. Ta betalt via Swish i största möjliga mån och kom ihåg att backa några steg när du ringer på dörrar i ditt distrikt, så att vi alla hjälps åt att hålla avståndNi gör ett jätteviktigt jobb för tidningen och får ut journalistik till Era kunder. Var rädda om Er och andra, håll avstånd och var försiktiga!


SE HIT! Vi har nu en uppdaterad Personuppgiftspolicy, läs den via länken nedan: 
https://www.saljtidningar.se/personuppgiftspolicy/


Kom ihåg! Det är viktigt att du håller dig uppdaterad på hemsidan och sociala medier, för att inte gå miste om viktig information:

homepageinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.