Livstipset! Ett nyhetsbrev av Madeleine Marcus

Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hållbar hälsa för hela dig med funktionsmedicinsk rådgivning

Funktionsmedicinsk rådgivning

Om att läka från grunden
Jag behandlar inga sjukdomar, men erfarenheten har visat att om man tar bort störande element och ger kroppen bättre förutsättningar, tenderar symptom minska eller försvinna. 

Funktionsmedicinsk behandling handlar om att hitta orsaker till hälsoproblem, vilket oftast innebär ett omfattande detektivarbete. Därefter arbetar man med att minska eller eliminera de element som bidrar till att man inte mår bra, samt stödja kroppen till självläkning med livsstilsförändringar och kosttillskott. 

Den här processen tar oftast lite tid. Dels behöver kroppen tid på sig att ställa om. Dels behöver man på sig att lära dig att förstå och följa kroppen signaler, implementera nya vanor och modifiera dem så att de passar så bra att man kan hålla fast vid dem under lång tid.

Human Konto

De flesta som konsulterar mig, gör det flera gånger, framförallt under första året. 
För att underlätta finansieringen har jag inlett ett samarbete med Human Finans, där du kan låna upp till 20 0000 räntefritt i upp till 24 månader och även räkna in kosttillskott i din behandlingsplan. 

Förmånliga behandlingspaket

Har du planerat att konsultera mig vid mer än ett tillfälle, kan du dessutom spara en slant och villkoren är rikligt bra. Titta på de här fina paketen.

Lilla paketet

3-4 månaders behandling

Mellanpaketet

4-7 månaders behandling

Stora paketet

8-12 månaders behandling

Är du osäker på vilket paket som passar bäst för dig? 
Mejla mig dina frågor eller be mig att ringa upp för ett kostnadsfritt samtal. 

Lite spontan feedback

🤍 Här sitter jag nu kl 8 på morgonen, klar och pigg i huvudet och känner glädje inför dagen :)
Mer stabil, mindre ledsen, lugnare. Jättetack till dig! Känner mig så tacksam. Jag ville förmedla detta. Ha en underbar dag.

🤍 Yes, the whole family are feeling the benefits of your treatment.  Well done! Have a great Christmas.

🤍 Det har varit jättebra med kontakten med dig, jag mår bättre och bättre, och är nu uppe i 90% av arbetstiden och det går riktigt bra. Ibland så visst känner jag av tröttheten, men den stannar inte länge:-)).

Tack för allt du har gjort för mig.

Fler referenser >>

Om mig

Jag brinner för att få hjälpa människor till bättre hälsa, huvudsakligen genom att inspirera, förmedla kunskap och lägga upp skräddarsydda individuella behandlingsprogram med kostråd, kosttillskott och livsstilsråd. 

Rådgivningen hos mig räknas som friskvård enligt Skatteverket, så om du har en friskvårdspeng från din arbetsgivare, så kan du nyttja den hos mig.

Välkommen! 

facebook

www.madeleinemarcus.se

madeleinemarcus@outlook.com 

 

Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.

Vill du bli prenumerant? Klicka här.