Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service!

Hej! Hoppas du får vara frisk och njuta av vackert vinter! Här i Sollefteå, har vi fortfarande många minusgrader, men på dagarna orkar solen nu ta sig över bergskammen och börjar ge lite värme igen. Det känns hoppfullt och livgivande att vända ansiktet mot solen och känna att den värmer. Att ljuset kommit åter blev också påtagligt när jag lämnade veckans sista paket till Post Nord i fredags. En vecka tidigare var det mörkt vid samma tid, men nu var det fortfarande dagsljus. Till veckan har vi Fettisdagen att se fram emot. Det ska ju egentligen inleda fastan, men för mig stannar det nog vid att njuta av en god semla till kaffet. Det tycker jag du också ska unna dig. Smakar nog extra gott utomhus om du hittar en plats där solen värmer lite.


Denna månad får du 20% rabatt på allt i kategorin Chakra och Healing.

Vi har fyllt på våra lager med många nya produkter, och fler intressanta saker är på väg in. Enklaste sättet att se alla nyheter är att titta in i shopen.

Åter i lager! Nu har vi fått hem mer  Rå Ametist  (februaris månadssten) och  Trumlad Rosenkvarts.  Den fina   Änglakortleken - Allt du önskar kan du få,  finns också att beställa igen. 

Nytt! Vår korthylla är påfylld med bl.a. Jolanda den Tredjes nya Tarotkortlek, med fantastiska illustrationer av Hans Arnolds. En nykomling i vårt stensortiment är Trumlad Afghanit, en vacker sten med kraftfulla egenskaper.  Nag Mantra - Rökelsepinnar är en av nyheterna på vår rökelseavdelning. En rökelse som passar bra att använda vid Yoga och Meditation.

 

Glöm inte att kolla in Veckans Fynd (nytt varje måndag)


OBS! Gratis frakt om du handlar för över 599 kr och du kan välja om du vill ha det levererat med DHL eller PostNord. Paket över 2 kg, skickas med DHL.

Var rädd om dig själv - och andra!

Gunilla m personal

Facebook/Instagram

Länk till vår Facebook-sida finns HÄR och följ oss gärna på Instagramamulettenisolleftea


Utlottning

Om du beställer något före 22/2, har du möjlighet att vinna en ThaiBuddha - rökelsehållare, värde 159kr. Den har även plats för ett värmeljus. Skriv i Thai-Buddha i meddelande- fältet om du vill vara med i utlottningen. Vi drar en vinnare 22/2 och skickar vinsten till den lyckliga vinnaren.

 


Chakra och healing  20%

Här finner du olika produkter som med hjälp av bl.a. färger och dofter kan hjälpa till att skapa balans i Chakrasystemet. 

Mer om Chakran hittar du att läsa längre ner i brevet.

 


Doftljus med eterisk olja

Utvalda doft ljus av 100% stearin, med behaglig doft av eteriska oljor. Finns i flera olika dofter.

Ord pris 25:-   Nu 15,00


Rökelsehållare Wicca

Rökelsehållare med Wicca-motiv: Gudinna, Pentagram och Måne. Tillverkad av täljsten med lasergravyr.

 Ord pris 95.00  Nu 70,00


Armband Buddha

Snyggt och stilrent armband med silvrigt Buddha-huvud och svarta kristaller. Stängs med en liten bjällra.

 Ord pris 75.00  Nu 60,00


Chakrasystemet

Lite om Chakra 

I den yogiska filosofin ser man människan som en holistisk varelse dvs. att allting är en helhet, att alla delar påverkar varandra och att kroppens system är större och mer komplext än det vi kan se och ta på. Precis som i många andra österländska teorier tror man att kroppen inte bara består utav kött och blod utan även av energi. Enligt denna filosofi har vi olika meridianer i kroppen eller Nadis som det även kallas. Dessa är energikanaler som går till och från olika energihjul energicentrum eller energivirvlar som är i ständig rörelse. Dessa energihjul kallas för chakran. Inget chakra står självt utan man ser dem som en enhet som arbetar tillsammans (chakrasystemet).

Allting som lever är energi. Enligt yogan och enligt kvantfysiken består människan och all annan materia av energivågor.

Vi har många chakran i kroppen men det finns sju mer centrala (i vissa traditioner talar man om  åtta) chakran, De sju mest centrala chakrana sitter längsmed vår ryggrad och binds ihop av en stor energikanal som kallas Sushumna. Varje chakra har en koppling till olika kroppsdelar, körtlar och till nervsystemet. De hjälper oss att förstå hur olika mentala och känslomässiga tillstånd är kopplade till olika vår kropp. 

Chakrana är vad och vilka vi är, vad vi känner, hur vi känner och hur vi förändras. Chakrana är vår kreativitet och hur vi uttrycker oss. Funktionen i dina chakran påverkar hur du mår, hur du agerar, hur du är och hur du upplever saker i livet. Det första chakrat,är beläget längst ner i ryggraden i området runt mellangården, det är kopplat till basla funktioner som överlevnad och tillit.Det andra chakrat är beläget i området kring könsorganet, det är kopplat till funktioner som sexualitet och kreativitet. Det tredje chakrat sitter under naveln, kopplar till matsmältning, kraft och visdom/intuition. Fjärde chakrat är beläget i höjd med hjärtat, och kopplar till kärlek och helande. Det  femte chakrat är beläget i halsen och har med kommunikation att göra.  Sjätte chakrat är belägget mellan dina ögonbryn, tredje ögat, och relaterar till medvetenhet. Det sjunde chakrat är beläget på hjässan och är kopplat till andlighet.

Chakran är bl.a. även kopplat till olika färger.

1:a Rotchakrat - Muladhara Färg: Röd
2:a Sexualchakrat - SvadisthanaFärg: Orange
3:e Navelchakrat - Manipura Färg: Gul
4:e Hjärtchakrat - AnahataFärg: Grön, rosa
5:e Halschakrat - Vishuddha Färg: Blå
6:e Pannchakrat - Ajna Färg: Indigo
7:e Kronchakrat - Sahasrara Färg: Violett och vitt

 

Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.