Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Update #1 2021 - Nyhetsbrev från CAD Studion

Fredagen den 26 mars 2021


erelko vågade satsa

Fortsätta med projektering i AutoCAD eller även ta steget till Revit? Det var den stora frågan erelko ställdes inför för lite drygt två år sedan. Läs mer om den stora resa Sara Fahlén och hennes kollegor sedan ställdes inför.


CAD Studion erbjuder även anpassade utbildningar för att möta era behov i er vardag. Genom fokus på metodik vill vi stötta er i ert arbete utifrån era förutsättningar och er arbetsmiljö. Hör av er till oss om ni vill veta mer om möjligheterna med ett anpassat utbildningspaket.


ARBETA HÅLLBART MED BLUEBEAM

Bluebeam Revu är den heltäckande digitala lösningen för arbetsflöden och samarbete som över 1 miljon design- och byggexperter världen över förlitar sig på. ​Revu erbjuder prisbelönt teknik för att skapa, redigera, göra markeringar och samarbeta i PDF-filer, utformad för arbetsflöden inom arkitektur-, ingenjörs- och byggbranschen.Besök gärna vår hemsida eller följ oss i våra digitala kanaler.

homepagelinkedinyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.