Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Har ni frågor eller funderingar kring någon av produkterna i nyhetsbrevet eller behöver komma i kontakt med någon så når ni oss på:

Telefon:031-760 19 30

E-post: order@cdvi.se

 

Produktnyheter:

Nu lanserar vi WMP1. Justerbart väggfäste för montering av porttelefon, kodlås eller andra typer av läsare, perfekt tillbehör vid automatisering av grindar och garage. Väggfästet är tillverkad i stål och pulverlackad med en svart härdad färg. WMP1 är till för att flytta ut en knappsats eller läsare från än vägg och är steglöst justerbar mellan 400mm och 700mm.

 

Manöverpanel till Digiway dörrautomatiker, med touchknapparna på enheten kan du välja mellan tre driftlägen, automatisk, fritt läge eller uppställt läge. Manöverpanelen kan även aktivera nattlägesfunktionen på dörrautomatiken. I paketet ingår en kabel samt inkopplingsinstruktioner till dörrautomatiken, allt för att göra din installation så smidig som möjligt. Kapslingen finns i vitt eller svart.

 

Nu välkomnar vi  nyckelbrytaren ENAPNONF, en utanpåliggande nyckelbrytare med puls eller bistabil funktion och två utgångar (2NO/NC). Passar utmärkt till europacylindern CYLPR MN som levereras med tre nycklar och lika låsning.

 
 

Produkterna finns att beställa hos din lokala grossist.

CDVI Sweden AB ingår i CDVI koncernen, ett internationellt företag inom säkerhetsbranschen (access solutions). Koncernen har kontor och fabriker i över 10 länder på fem kontinenter och omsätter över 400 MSEK. CDVI Sweden har lång erfarenhet av att marknadsföra ett brett sortiment av kvalitetsprodukter inom främst passersystem, dörrautomatiker, kodlås, IR-system, radiosändare/mottagare och elektromagneter.

 
Besök vår hemsida
 
FacebookLinkedIn

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.