Hej på er allesammans!

Det är en tung tid vi har just nu. Vi saknar varann, många blir sjuka, några går ur tiden, många har blivit arbetslösa, företagare får sina livsverk förstörda. Listan är lång kring eländet. Vaccin tände ett hopp, men det kommer inte i den takt man utlovat.

Vi tillhör en bransch som går bra, lite för bra. Fler vill handla av oss än vad vi har kapacitet för. Ett problem som är svårt att hitta en bra lösning på. Vi vet att många blivit besvikna när man mötts av detta besked när man besökt vår hemsida.

Det känns verkligen inte bra att stänga. Men man får vara skyddsombud åt sig själv. Som en god vän sa till mig "Men Bibbi vad händer om ni jobbar så mycket att ni går i väggen?" Svaret på den frågan är att vi skulle hålla stängt väldigt länge istället för någon dag då och då. Vi har haft stängt i 1,5 dygn V.2 och 1dygn V.3 i januari. Andra tidsbesparande lösningar innebär försämrad service, det vill vi inte. Anställa, vår butik är på 24 m² fri golvyta ca 8 m². Inga personalutrymmen alls. Ni hör, det går inte.

Vi har blivit "större" än vad vi tänkt oss.


Till något roligare nu. Månadsvara, det är svårt att köpa in rätt mängd. Vi har upplevt både att det tar slut direkt eller att vi får massor kvar. December/Januari har vi lyckats med, exakt rätt antal. Vi får se hur det går med nya månadsvaran.

Måndsvaran i Februari är 20st spolhållare att sätta i trådrullen. I Februari köper du 20st för 39:- (ord. pris 55:-)


Jag tror att Alla hjärtans dag kommer ha en stor betydelse 2021. Många behöver en liten uppskattning i dessa tider. Vi har en del "hjärtliga" varor på hemsidan. Dessutom erbjuder vi oss att hjälpa till med hälsningen.


Vi har gjort en stor satsning på resårer till trosor och underkläder. 4 olika sorter i 8 färger.

Som vanligt lite om oss och om våra nära & kära

Vet att många uppskattar när vi skriver lite om vad vi gör och om våra fina barnbarn. Rara barn är som kattungar ingen kan låta bli att tycka om det <3

Först bjuder jag på 3 rara filmer, klicka på bilderna så kommer du till Bibbis Textil på yuotube där filmerna ligger.

Ted berättar

Ted är totalt facinerad av brandbilar och brandmän. Koncentrera dig inte riktigt lätt att hänga med.

Selma Sjunger

Selma har hittat ett ihåligt träd och undrar vem som bor där.

Rasmus tappar ännu en tand

Rasmus en 5 åring med väldigt lite tänder. Detta är den sjätte han tappar.


Sen lilla föken Nora som vi knappt träffat. Som poserar i moster Linas fina klänning och matchande bakbunke på huvudet. <3


Julen blev ju konstig när man inte kunde träffas. Vi hoppas på bättre jul i år.  De som bor nära kan man ju träffa ute. Men de som bor längre bort är svårt.


Därför blev det ju massa egen tid under julledigheten att göra något av. Har städat, fixat och sorterat en hel del. Har knappt någon UFO hög kvar i mitt syrum. (UFO hög = påbörjade syprojekt som inte blivit klara) Inte ens en lagningshög finns kvar. En hel del tid har jag lagt på mitt intresse att gjuta ljus. Lasse och Helena håller mig med stumpar.

Min låda är välfylld av ljus. Färgade ljus lindar jag papper om. De har en tendens att färga på varann.

Limmade fast lite grövre vekar direkt i mina Kastelhelmi ljuslyktor och göt direkt i dem. Brann väldigt bra till sista droppen.

Men det var kanske inte så smart. En lykta har exploderat när den brann, nästan bara veken kvar när det hände. Man blev rejält rädd.


Tills sist. Nyårsafton firades ensamma. Precis som på midsommarafton blev det en tur till Ängsberget. Glögg och pepparkaka smakade bra i Vintersolen.

 

        kram från Bibbi