Säkerhetsutrustning och kläder för långfärdsskridskoåkning! 

  Se nyhetsbrevet i webbläsaren.På Alewalds finns många inbitna långfärdsskridskoåkare och certifierade längdskidexperter som kan allt inom sitt område. De hjälper dig att välja ut rätt utrustning.

Hos oss får du alltid 15 % rabatt när du köper längdskid-, turskid- eller långfärdsskridskopaket*! 

* paketpris när du köper skida/skridsko+pjäxa+bindning! Gäller på ordinarie priser.

LÅNGFÄRDSSKRIDSKOR
I vårt sortiment finns långfärdsskridskor från marknadsledande Lundhags, Zandstra och Isvidda. Kommer med eller utan förmonterade bindningar.

ZANDSTRA
CRUISE MONT BC
2 399:-

Modern och tidlös långfärdsskridsko. En ypperlig och allround skridsko för den som vill ha en riktigt prisvärd modell och inte vill tumma på kvaliteten. Radie 27 meter. Monterad med Rottefella NNN BC Manuell.

ZANDSTRA
TOUR BLÅ NNN BC
2 799:-

En välbalanserad
långfärdsskridsko av hög kvalitet. Den unika konstruktionen gör att den kan monteras med de flesta bindningar, här förmonterad med Rottefellas kraftigare bindning, BC Manuell. Radie 27 meter.

ZANDSTRA
QUEST ROLLERSKI
2 499:-

En långfärdsskridsko med mycket vridstyv aluminiumprofil. Radie 27 meter. Levereras monterad med Rottefellas Rollerski-bindning.


SKRIDSKOPJÄXOR
Vi hjälper dig att hitta den pjäxa som passar bäst till just din fot. En stabil pjäxa är en grundförutsättning för att färdas tryggt på isen. Med pjäxor från Alfa, Alpina, Crispi och Lundhags finns goda förutsättningar för att hitta en pjäxa som passar dig. Ex:

CRISPI
NORDLAND BC GTX
2 799:-

Se alla långfärdsskridskor

KLÄDER FÖR LÅNGFÄRDSSKRIDSKOÅKNING!

Vindtäta och vattenavvisande plagg med bra rörelsefrihet, som andas bra, gör åkningen mera njutbar. Du kan även med fördel använda dem för promenader, vandring och turskidåkning när temperaturen sjunker. Se kläder för långfärdsskridskor här!

SÄKERHET OCH TILLBEHÖR
Allt du behöver för en härlig och säker tur på isen. Här hittar du säkerhetsutrustningen som ispikar, isdubbar, räddningslinor, hjälmar osv, men även produkter som gör åkningen roligare eller bekvämare på andra sätt. Ex:

BLACK DIAMOND
TELEKNEESIS KNEEPADS
599:-

Till säkerhet och tillbehör

SKRIDSKORYGGSÄCKAR
Ryggsäckar framtagna för skridskoåkning har lagom storlek och detaljer som gör skridskolivet smidigare. De kan vara utrustade med t.ex. grenrem, karbinhake och kastlineförlängare. Ex:

LUNDHAGS 
GERO WP
1 799:- 

Se alla skridskoryggsäckar

Vad behöver du ta med dig ut på isen? Här ser du en checklista med grundutrustning och förslag på kläder samt annan praktisk utrustning till långfärdsskridskoturen.


TEKNIKTRÄNING 
LÅNGFÄRDSSKRIDSKOR

Teknikträning på is ingår alltid då du köper långfärdsskridskor hos oss. Du anmäler ditt intresse så kontaktar vi dig när datum finns tillgängligt. Klicka här för att komma till anmälningssidan.

Vi kommer hålla till på Östermalms IP, Stockholm och Studenternas IP, Uppsala. De har tider som är öppna för långfärdsskridskoåkning, "allmän åkning".


LÄNDSKIDSORTIMENT

Vi har ett stort sortiment av längdskidorpjäxorbindningar och stavar från Alfa, Alpina, Atomic, Fischer, Madshus, Leki, Peltonen, Rossignol, Rottefella och Swix. Se ett urval av vårt längdskidsortiment här!

Och du vet väl att du alltid får 15 % rabatt när du köper längdskidpaket 
d.v.s skida+pjäxa+bindning! Gäller på ordinarie priser.

Vad behöver du för att ge dig ut i spåren? Här ser du en checklista med grundutrustning och förslag på kläder samt annan praktisk utrustning för längdskidåkning.

TEKNIKTRÄNING LÄNGDSKIDÅKNING

För dig som köpt längdskidor hos oss ingår en teknikträning i klassisk stil. Du anmäler ditt intresse så kontaktar vi dig när datum finns tillgängligt. Det som behövs innan vi kan sätta datum är tillräckligt mycket snö och preparerade klassiska spår.


Vi har fortfarande mängder av medlemserbjudanden,
varor till riktigt bra priser! 
Erbjudandena gäller för dig som är eller blir stamkund. Klicka här för att se varorna i vår webbshop!


Välkommen till oss på:

  • Alewalds Stockholm, Kungsgatan 32
  • Alewalds Uppsala, Östra Ågatan 27
  • www.alewalds.se
    Handlar du på alewalds.se kan du välja att hämta dina varor i Stockholmsbutiken, Kungsgatan 32 fraktfritt.
  • Ring oss Stockholm 08-21 90 00, Uppsala 018-50 53 20.

Nu finns kläder, hjälmar och skidglasögon för alpinskidåkning samt extra bra priser på massor av varor, lagerrensning på barnsortimentet och vinterkläder!

På Alewalds Quality Outlet får du alltid 30-70 % rabatt! 
Se ett urval av sortimentet i vår webbshop eller se hela utbudet i våra butiker på Kungsgatan 68 i Stockholm och Gamla Torget 1 i Uppsala!
Välkommen till Alewalds Quality Outlet!


VÄLKOMMEN TILL ALEWALDS

Vi håller oss fortlöpande uppdaterade angående Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters råd och rekommendationer.

Vill du få service utanför butiken? Det fixar vi! Står ingen utanför så knacka på så kommer vi ut och hjälper dig. Även du som handlar på alewalds.se kan välja att hämta ut dina varor utanför dörren. Välj då leveransalternativet "hämta i butik". 

Våra erfarna säljare guidar dig rätt bland våra drygt 23 000 olika produkter. Är det kanske en dunjacka, längdskidor, långfärdsskridskor, stormkök, termos, sittunderlag eller varma vinterhandskar du behöver? Ring oss, eller lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp dig.

Vid behov har vi entrévärdar utanför våra butiker.

Vi på Alewalds använder munskydd om du som kund föredrar det.

STOCKHOLM
Alewalds Kungsgatan 32
08-21 90 00

Alewalds Quality Outlet Kungsgatan 68
08-21 26 50

UPPSALA
Alewalds Östra Ågatan 27
018-50 53 20

Alewalds Quality Outlet Gamla Torget 1
018-50 11 66

För butiker, öppettider och vägbeskrivningar, klicka här.

homepagefacebookinstagramyoutube

Alewalds 08-21 90 00  info@alewalds.se
Vill du inte längre ha vårt nyhetsbrev, vänligen klicka här.