Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

ÖPPETTIDER I VÅR RECEPTION

Vår reception är öppen vardagar kl. 8-15 och på helger kl. 9-15. Cafésortiment finns till försäljning i vår reception. Hotell, restaurang och bad hålls nu i Vintervila pga av renovering. Vi hälsar dig välkommen att nyttja hela resorten längre fram. Vår förhoppning är att kunna öppna upp vårt hotell och restaurang igen under slutet av vecka 7 samt Öijared Bad och Bastu beräknar vi öppna 12 mars. 

LEDIGA TJÄNSTER HOS OSS

Vi söker nu banarbetare, mekaniker, kockar och servispersonal för säsong 2021. Hos oss ingår du i ett team av kunniga och fantastiska människor som hela tiden har fokus på våra gäster. Vi erbjuder varierande arbete i storslagen inre och yttre miljö där du får utrymme att vara dig själv och utvecklas med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Välkommen att dela med dig av dina erfarenheter. Du finner mer information här. 

SAVE THE DATE STÄDDAG 2021

Nu har vi planerat in årets städdag på våra banor till lördag den 10 april. Det är i dagsläget osäkert hur dagen kommer att genomföras beroende på Covid-19 men vi anpassar upplägget efter de omständigheter som råder när vi närmar oss. Vi återkommer längre fram med mer information och anmälningslänk.

VILL DU SYNAS PÅ VÅR JUNIORBUSS?

Vill du synas med ert företag på vår Juniorbuss? Det finns ett fåtal reklamplatser kvar. För endast 6000 kr/år i två år sponsrar ni samtidigt vår verksamhet och får ungdomar i rörelse. Bussen skjutsar ungdomar mellan Floda och Öijared april-oktober och används även vid tävlingar m.m. Kontakta Lars Brydolf på 0302-37316/ lars.brydolf@oijared.se för mer information och för att säkra din plats. 

VÄLKOMMEN ATT UTVECKLA DIN GOLF MED ÖIJARED GOLF ACADEMY

Rangen är öppen och vi hälsar dig välkommen att träna under taket med ljus och infravärme. Du hittar alltid status på range och våra banor under banstatus på vår hemsida.

Önskar du privatlektion inför säsongen?
Kontakta den pro du vill ha lektion med direkt, om du inte hittar ledig tid online. 
Du hittar både länk till bokningssite och våra kontaktuppgifter på hemsidan under fliken Golf Academy.

Nybörjarkurser 2021
Har du någon vän eller familjemedlem som är på gång att ta upp golf i vår/sommar?
Datum för årets kurser och vårens kurser går redan att anmäla sig till. 
Läs mer här
Golfskolor på Öijared i sommar!
Bjud hit goda vänner och låt dem upptäcka Öijared! Läs mer om våra golfskolar här

OMGREPPNINGSKAMPANJ

Golfshopen är öppen alla lördagar kl. 10.00-14.00. Besök dem gärna så berättar de mer om vårens nyheter och vad de har på gång. 

Omgreppningskampanj fram till 28 februari
Passa på att starta säsongen med fräscha grepp till ett riktigt förmånligt pris! 25% på alla grepp och montering ingår. Det finns gott om grepp och olika modeller att välja på. Vänta inte för länge då denna kampanj alltid är populär! 

För att lämna in klubborna och välja grepp, kan du självklart komma valfri lördag mellan kl. 10-14 alternativt kontakta Jocke på 0708-10 56 86 eller Ubbe på 0708-58 54 54 för att komma överens om annan tidpunkt. 

Custom fitting
Ubbe och Jocke är redo att skräddarsy din klubbor! Kom till vår fina studio och få hjälp med att optimera din bag. Med över 30 års gemensam erfarenhet av custom fitting vägleder de dig efter bästa förmåga. Vare sig det gäller wedgar, järnklubbor, hybrid, fairwaywood eller driver.

Är du osäker på om du behöver byta ut något? Det är alltid nyttigt och roligt med en custom-fitting-lektion. Där går de igenom din bag tillsammans med dig och testar din utrustning. Om inget behöver bytas ut, har du fått bekräftat att din utrustning är optimal för dig. Vid köp av klubbor är alltid en custom fitting gratis. Vill du däremot ha en Custom-fitting-lektion utan att köpa klubbor, betalar du som för en vanlig lektion.

Tveka inte att kontakta Ubbe eller Jocke för att rådfråga eller boka en tid. Detta gör du via shopen@oijared.se eller via telefon som ovan.

facebooklinkedininstagramhomepage

Följ oss gärna via social media
Välkommen till Öijared- en egen värld

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.