Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

INFORMERAR NR 1, 27 JANUARI 2021

Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev


ANMÄLAN AV LAG TILL SERIESPEL

Den 31/1 är den sista dagen att anmäla lag till vårens serier. Det gäller för barn- och ungdomslag 8 – 17 år, juniorer, damer- och herrar reservlag samt motion. Anmälan görs via Fogis.

 


SÖK LOK-STÖD SENAST 25 FEBRUARI

LOK-stödsansökan för hösten 2020 ska vara Riksidrottsförbundet tillhanda senast 25 februari. Ni ansöker på er förenings IdrottOnline-sida. Om ni närvaroregistrerar i ett externt system med inläsning till IdrottOnline, måste aktiviteterna vara registrerade i det externa systemet senast 20 februari.


DIGITALA SPELFORMSUTBILDNINGAR

Under mars arrangerar Skånes FF digitala spelformsutbildningar som tar upp det viktigaste för ledare att tänka på i varje spelform. Utbildningen arrangeras digitalt där ledaren deltar hemifrån via datorn. Följande tillfällen erbjuds:

3 mot 3         1 mars (anmäl senast 17/2)

5 mot 5         8 mars (17/2)

7 mot 7         15 mars (3/3)

9 mot 9         22 mars (3/3)

Anmälan görs genom föreningsinloggning i FOGIS - först till kvarn!


NU ÄR ANMÄLAN ÖPPEN TILL VÅR SPELAR- OCH TRÄNARUTBILDNING (STU)

Nu är det möjligt för er förening att anmäla flickor och pojkar födda 2007 till Skånes Fotbollsförbunds STU, utbildningssamlingar för 14-åringar samt till den klubbtränarfortbildning som äger rum samtidigt. Anmälan görs i FOGIS och sista anmälningsdag är 4 mars. Välkomna mer er anmälan!


TIDSBOKNING AV SERIE- OCH DM-MATCHER

Spelordningen till både DM- och seriespelet för A-lagsserier finns sedan ett tag tillbaka publicerat och ni föreningar ska nu tidsboka era hemmamatcher. När det gäller seriespelet ska ni ta hänsyn till styrningen av speldagar som finns på vår hemsida (www.skaneboll.se).

Sista dagen för tidsbokning för DM-matcher är 5 februari samt den 18 februari för seriespelet. Bokningen görs via Fogis.

Inför stundande säsong har Skånes FF infört en del nyheter som ni kan ta del av via länken (LÄS MER). 

Frågor kan ställas till tävlingsavdelningen, tavling@skaneboll.se


DIGITAL FÖRENINGSTRÄFF: TEMA LEDARFÖRSÖRJNING DEN 2 FEBRUARI

Skånes FF och RF-SISU Skåne bjuder in alla skånska fotbollsföreningar till en kväll med tema Ledarförsörjning, tisdagen den 2 februari kl 18.30-20.30. Träffen arrangeras inom ramen för Diplomerad Förening.

Vill din förening ha fler, bättre och/eller nöjdare ledare? Då är denna träff något för er!


SPIIDEO SATSAR PÅ DE SKÅNSKA KLUBBARNA

Vi på Skånes Fotbollförbund är glada över att Spiideo Play valt att fortsätta vårt samarbete och att satsa på Skånefotbollen även under 2021. Spiideo Play gör det möjligt för er föreningar att livesända matcher direkt hem i tv-soffan eller till supportern som är på resande fot, samtidigt som ni tjänar pengar till lagkassan via sponsorer och antal tittare. Spiideokameran följer spelet helt automatiskt, ingen person behöver stå och filma! Det enda ni behöver göra är att schemalägga alla månadens matcher, sen sköter systemet resten. 


VALBEREDNINGENS FÖRSLAG TILL ÅRSMÖTET

Skånes Fotbollförbunds valberednings förslag till val på vårt årsmöte lördagen den 6 mars 2021 finns nu presenterade på vår hemsida.


Följ Skånes Fotbollförbund i sociala medier; Instagram, Facebook och Twitter.


(C) 2020 Skånes Fotbollförbund kansliet@skaneboll.se  

http://gantrack.com/subscription/unsubscribe/ Du får Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev eftersom att du har en roll inom Skånes Fotbollförbund, Svenska Fotbollförbundet, övriga förbund, arbetar inom media eller i en förening. Om du tillhör en förening så ska du inte avsäga dig detta nyhetsbrev via länken utan kontakta din administratör i Fogis eftersom adresserna tas från Fogis inför varje nummer.