Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

 Äntligen 2021

Nu har vi lämnat 2020 och vi ser fram emot ett positivt år 2021. Många nyheter kommer under detta år, bland annat Nissan elbil Ariya och den snygga specialversionen av Juke Enigma.

Är det dags för dig att serva din bil? Just nu har vi extra bra pris på ekonomiservice på Nissan, både när det gäller person- och transportbilar. Och du vet väl att du nu även kan boka in service på din bil på vår nya service-anläggning i Norrtälje.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar.


Förläng enkelt livslängden på din Nissan

Med Nissan Ekonomiservice kan du vara säker på att du har gjort allt du kan för att din Nissan ska vara i bästa möjliga skick under lång tid. Det handlar om mycket mer än bara byte av motorolja och oljefilter - men det kostar inte alls så mycket. Dessutom får du Nissan Assistance under ett helt år - utan kostnad.

Gäller bilar över 5 år

Nissan Ekonomiservice nu

Personbil 1.895 kr

Transportbil 2.595 kr


TILLBEHÖR

Du vet väl att vi har massor med tillbehör till din bil. Hör av dig och berätta vad det du saknar eller har för behov.

Ring oss på telefon 08-540 651 61


Nissan Juke Enigma

Nissan Juke DIG-T 114 hk 6MT Enigma MY21  NU 237.900 kr (ord. 244.000 kr).

Erbjudande på vinterhjul

När du köper en ny Nissan Qashqai erbjuder vi just nu vinterhjul för endast 6.900 kr (ord.pris 14.900)
Början av en ny era

2021 blir en ny eldriven brytpunkt för Nissan, med den renaste formen av Nissan Intelligent Mobility. Vi släpper lös den inre kraften - Hos Dig. Mig. Oss alla. Mot framtiden med kapacitet, autonomi och design. Med dubbla elmotorer ger e-4ORCE 4-hjulsdrift dig en omedelbar kick och levererar kraft till alla däcken vid behov. Fullt grepp oavsett väder, hög komfort och smidig kurvtagning – samtidigt som e-Pedal står för det roliga.


Kontakta oss online

I dessa tider när vi ska hålla distans så har även vi tagit höjd för detta. Därför är vi självklart alltid redo att ta emot ditt besök digitalt. Ring oss så visar vi dig bilen du är intresserad av digitalt. Om du köper en bil så kan vi leverera den till dig eller självklart ge dig en säker leverans hos oss.


Nissan online

Köp din nya Nissan online, privatleasing eller finansiering. Här kan du välja modell, tillbehör osv direkt. Just nu har vi extra bra kampanjer på alla våra modeller.


Originalservice

Vi arbetar märkesexklusivt med Nissan. Vårt mål är att vara bäst på det vi gör. Boka din service i tid och köp dina tillbehör hos oss. Du som köpt bil av oss har alltid 10% rabatt.

Boka här

Autoexperten

Verkstad och service på övriga märken. 

Här kan du begära en offert hos Autoexperten. Du som köpt bil av oss har alltid 10% rabatt.

Verkstadsoffert


Välkommen till Team Autocar i Norrtälje

Från och med i början av februari kommer du att kunna boka din service/reparation i vår verkstad i Norrtälje, Görla Industriområde. Om du vill läsa mer om vårt projekt så hittar ni mer info här.


Bonus Malus fr.o.m 1 april

Bonus/Malus fr.o.m 1 april
Bonus/Malus kommer från latin och översätts till god respektive ond. Vad det betyder i praktiken är att bilar med mindre utsläpp får "bonus" medan de som släpper ut mer får betala en förhöjd fordonsskatt = "malus".

De nya reglerna gäller enbart bilar som tas i trafik för första gången efter 1 april 2021 och med tillverkningsår 2021. Bilar som redan är i trafik tidigare påverkas inte av förändringarna. 


Vi köper din bil

Vi kommer kostnadsfritt hem till dig och värderar och köper din bil (Stockholm/Uppsala/Roslagen). 

 

Kontakta oss

08-605 57 67
Kontakta oss

Försäljningen 08-540 680 60
Verkstaden 08-540 651 61
E-post: info@autocar.se

Rallarvägen 14, Åkersberga

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund till oss.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.