NYHETER
från oss

 

Januari 2021

 

Januari - det är månaden då många av oss gör en nystart. Nya rutiner, kanske nya mål, mer träning, bättre kost osv.

2020 var ett riktigt tufft år på många sätt. Därför är kanske en omstart ännu mer aktuellt just nu. Vi startar upp vårt livsstilsprogram Time2Change i början på februari och det finns ett par platser kvar. Dessutom startar golf- och padelfys upp med nya grupper, bara att haka på. Under våren har vi fler spännande nyheter och nu om någonsin behöver vi positiva och roliga saker i livet.

 

BOKA TID FYSIOTERAPEUT

VIKTOR LENNMALM - FYSIOTERAPEUT

Behöver du hjälp med att rehab för en skada? Då finns Viktor hos oss. Du bokar honom via vår hemsida.

Viktor har ersättningsetablering med samverkansavtal vilket innebär att du som patient betalar 100 kr per besök. Ingen remiss behövs. Välkommen!
Boka här

 
 

TIME2CHANGE

Dags att göra en förändring?
Bra då kör vi...

 

Vi startar i början av februari och programmet innehåller tester, träning, coaching, massge/LPG mm. Boka din plats idag eller senast 31 januari.

 

GOLF FYS

Bättre på svingen, styrkan och fokuset

Dags att förbereda dig inför golfsäsongen. Häng med golftränaren Caroline på hennes golfpass i gymmet.

 

PADEL FYS

Teknik, puls och styrka bli en bättre padel- spelare

Padel är en explosiv sport som kräver både styrka och flås. Vi har klasser som fokuserar på just detta.

 
 

MÅNADENS BOKTIPS

STRESSBALANSEN av Dr Rangan Chatterjee

Det pågår en tyst epidemi över världen och den heter stress. Det menar läkaren Rangan Chatterjee som gjort internationell succé med sin bok Hälsobalansen. I den här boken presenteras enkla steg eller råd inom fyra områden i livet - syfte, relationer, kropp och sinne. Författaren menar att så mycket som 80-90 procent av hans patienters ohälsa på något sätt är relaterad till stress. Sömnproblem, minnesförlust, ångest, låg sexlust, magproblem eller till och med högt blodtryck och typ 2-diabetes - i alla dessa finns stress med som en faktor.En lättläst och bra bok för dig som behöver stressa ner.

MÅNADENS BOKTIPS

JAG KAN HA FEL... av Björn Natthiko Lindeblad

En fantastisk bok av en fantastisk människa. Jag kan ha fel är Björn Natthiko Lindeblads självbiografiska berättelse om hur han lämnar en löftesrik karriär som ekonom för att bli buddhistisk skogsmunk, och hur han efter sjutton år i klosterlivet återvänder till Sverige. Vilsen, utan jobb eller pengar, kraschar han rakt in i en depression. Men tack vare sina lärdomar och en generös omvärld hittar han vägen framåt och är idag en uppskattad meditationslärare och föreläsare. 2018 diagnosticerades Björn med den obotliga sjukdomen ALS.

 

 
 

MÅNADENS SPELLISTA

Skön musik till dig...

Denna månaden har vi en härlig blandning av nya låtar och låtar från 90-talet.
Perfekt till träningspasset.
Ladda hem här

 

 

BOKA TID TILL LPG NU

LPG SPORT & PERFORMANCE

Hjälper dig som idrottsman/kvinna samt elitidrottare på högsta nivå att optimera dina prestationer och att förbättra dina resultat.

Med LPG sport and performance ökar man muskelåterhämtningen, driver ur vätska och slaggprodukter. Det hjälper även till att ta bort stelhet och värk samt minskar läkningstiden efter skador. Behandlingen tar 20 min och vi jobbar på 2 fokusområden. Så gör som det franska landslaget i fotboll och boka din behandling nu. Självklart erbjuder Jessika också vanliga LPG behandlingar för både kropp coh ansikte.

 

Besök gärna vår hemsida www.westcoastelite.se