Nyhetsbrev
Det händer på klubben 22:e januari

 

Information
Sociala medier och film

Som många av er säkert sett så började vi ifjol göra korta filmer när vi vill informera eller presentera olika saker för er. De flesta av dessa filmer släpps på sociala medier så glöm inte att följa oss på Facebook, Instagram och You Tube.

På nedan länk hittar ni en kort film från vår klubbchef Patrik Brorsson som informerar om vad som planeras.

 

 
Information från klubbchefen →
 
 

Gymmet
Fortsatt stängt till den 7:e februari

Regeringen uppdaterade sina covid -19 råd igår och vi följer Landskrona Stads uppmaning om att hålla stängt gymmet fram till den 7:e februari då regeringen återigen uppdaterar sina råd.

Som ni säkert vet har Landskrona en hög smittspridning och denna vill hjälpa till att hålla ner.

Vi hoppas givetvis på förståelse från er medlemmar som är träningssugna och vi kommer givetvis att förlänga era gymkort för den tid gymmet är stängt.

 

Efterlyses
Starters och rangers till säsongen 2021

Förra året återinfördes startersfunktionen på klubben under helgdagar. Vi erhöll positiv feedback från både medlemmar och gäster så därav har vi beslutat oss för att köra vidare under 2021. Dessutom är tanken att utöka med en person som åker runt ute på banorna för att hjälpa till med speltempo. Flera av dem som agerade starters i fjor har till vår stora glädje tackat ja till en fortsättning men vi behöver utöka men lite fler personer.

Totalt sett handlar det om ca 60 helgdagar som behöver bemannas med 3 personer per dag mellan kl. 08:30-13:00. Detta innebär ca 8 helgdagar x 4,5 timmar per person under perioden april - september om vi får ihop totalt 24 personer.

Starterns & Rangers uppgifter

 • Ge medlemmen/gästen ett varmt välkomnande till LaGK.
 • Se till att starttiden hålls.
 • Ge varje boll hålltider för varvet.
 • Informera om förhållningsregler och banstatus.
 • Kontrollera medlemskap och/eller betald Greenfee.
 • Rapportera eventuellt missbruk av tidbokningssystemet till kansliet.
 • Om möjligt para ihop till 4-bollar vid hög beläggning.
 • Ranger ska på vänligt sätt mana på bollar som tappat framförvarande boll.

  Uppdraget är ideellt, men självklart får man något i gengäld. En viktig del är att man under sitt arbetspass bär de loggade kläderna som anges nedan. Kläderna är personliga och får behållas. Vid varje tillfälle får man möjlighet att plocka ut fika i klubbens kiosk. Som säsongsavslutning arrangeras en tackutflykt till annan bana där vi spelar, äter lunch och avslutar med en prisutdelning.

Ersättning

 • Loggade kläder (Piké/Långärmad/ Keps)
 • Drivingrangekort som laddas med 1x40 hinkar/säsong.
 • Fika i kiosken: kaffe korv/baguette de helgdagar som man jobbar.
 • Gemensam spelaktivitet under september månad.

Är detta ett uppdrag som ni kan tänka er att ställa upp på och göra en viktig insats för Landskrona Golfklubb? Skicka då ett mejl till info@landskronagk.se senast den 28 februari med era kontaktuppgifter samt vilka helgdagar som ni inte kan bemanna.

Med vänlig hälsning

Patrik Brorsson
Klubbchef