Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev januari 2021

INTERSPORT E-SPORT TURNERING 2021

När serierna tyvärr fick ett strykas säsongen 2020/2021 får vi hitta nya sätt att tävla mot varandra. Därför presnterar vi på Västergötlands Ishockeyförbund, INTERSPORT E-SPORT TURNERING 2021! 
Utmana övriga föreningar online i NHL21 på Playstation 4 och vinn fina priser till er förening. 

Ansökan om kompensationsstöd för corona är nu öppen

Ansökningsperiod för kompensationsstödet är nu öppen. Mellan den 15e –26e januari 2021 kan föreningar ansöka om stöd för ekonomiska förluster och uteblivna intäkter under kvartal 4. Ansökan sker som tidigare i IdrottOnline. All info om ansökan hittar du på www.rf.se

Föreningssymposiet 2021 närmar sig

Den 23e januari kommer närmare och närmare. 
Föreningssymposiet 2021 inträffar denna dagen och blir inte som andra år. På grund av den pandemi vi befinner oss i har vi tagit beslutet att genomföra dagen i digital form.

Dagen innehåller intressanta föreläsningar och workshops.

Glöm inte att anmäla er till Föreningssymposiet 2021 som inträffar 23 januari.

5 frågor med utflugen västgöte

LINUS ÖBERG, ÖREBRO HOCKEY
Moderklubb Vänersborg HC

1.Berätta lite om din hockeybakgrud
Började spela hockey i Vänersborgs HC som liten och spelade där tills jag var 14år sen blev det 2 år i Trollhättans HC innan det bar av till Örebro där jag spelade 3 säsonger i juniorlagen och nu är jag inne på andra säsongen uppe i A-laget.

2.Du har representerat Västergötland i Tv-Pucken två gånger. Vad har du för speciella ögonblick från tiden med distrikslagen och vad har det betytt för dig? 

TV-pucken för mig var framförallt en väldigt rolig tid. Att samla ihop alla olika spelare från distriktet och få tävla med/mot och samtidigt lära känna fler hockeymänniskor. Man får nya inblickar i spelet med nya tränare och annat.

3.Hur hamnade du i Örebros organisation?

Efter TV-pucken så blev jag kontaktad av Jens gustafsson som då var junioransvarig i Örebro. Fick en bra känsla när jag var här och provspelade några veckor senare och därifrån blev det att jag valde att flytta till Örebro när gymnasiet började.

4.Du har fått den stora äran att representera Sverige. Du fick göra din landslagsdebut förra säsongen och även med ett JVM. Vad tror du gjorde att du tillslut nådde landslaget och är där du är idag?

Det handlar nog mest om att tro på sig själv och göra sitt yttersta varje dag under lång tid. Man kommer kanske inte få betalt för det man gör på en gång utan man behöver ha tålamod. För mig blev det så förra året då nog ingen räknade med mig i JVM laget inför förra säsongen men saker lossnade och plötsligt var man där.

5. Slutligen, vad skickar du med för tips till spelarna i Västergötland att ta med sig i framtiden?

Gör alltid sitt bästa och försök utvecklas varje dag. Det kommer man långt på! Och njut av tiden runt distriktslaget den tiden kommer inte tillbaka igen!

Besök oss på vår hemsida eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

 Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.