Säljcoaching, personlig utveckling i jobbet, mötesbokning.
Problem att läsa brevet? Se det i webbläsaren.


Hej ##firstname##!

Ljusare tider på gång!
Det börjar nästan synas litet på dagarna redan, eller så hoppas man att det syns... nåja, känslan av en ljusare tillvaro smyger sig på! Vi hoppas verkligen att pandemin snabbt skall avta och att samhället blir mer normalt igen. Hoppas även att du personligen har det bra i dessa svåra tider.


Vår målsättning

Hur uttrycker du företagets målsättning?
En bra resultatinriktad målsättning för ett företag hittade jag i en äldre presentationssats som jag använde i mina säljträningar för många år sedan, se nedan. Den duger verkligen utmärkt även i dag, jag skriver gärna under på det. Tänk vad många säljare och marknadsförare som inte kan föra fram nyttan och innebörden av det som de säljer till sina prospects/kunder.

Jag minns än idag vilken upplevelse jag fick när jag gick min första säljkurs på första jobbet. Fantastiskt, KUNDENS BEHOV FÖRST, sedan presenterar vi lösningen utifrån de behov som kunden har, glöm inte att betona nyttan för kunden. Och jag som bara hade presenterat produkten och trott att kunden då skulle köpa...

Så grundläggande, ändå missar säljare och annan personal detta så ofta.

Varför inte fundera på hur vi borde tala med våra existerande och potentiella kunder och jämför med hur vi egentligen beter oss i kommunikationen/säljsamtalen.
Många kan detta, men förklarar vi verkligen detta i vår kundkommunikation? Det finns givetvis säljare som verkligen agerar så, men många fler behöver träna in förståelsen och arbetssättet.
Givetvis kan vi hjälpa er med en lämplig träning för personalen i detta fall.

Resultatinriktad målsättning


Personlig utveckling på nätet

I dessa tider är det lätt att gilla personlig utveckling via nätet, eller hur? Välj bland ett stort urval av kurser och genomför träningen när du själv vill, utan risk att bli smittad av andra kursdeltagare.
Jodå, du kan även gå vår egen träning FÖRSÄLJNING VIA SERVICETEKNIKER online.

Vill du hellre se våra inspelade föredrag?
Kolla då in oss och andra på foredrag.se:
BOKA SÄLJBESÖK PÅ 30 SEKUNDER 

EFFEKTIVA SÄLJBESÖK OCH PROFFSIGA AVSLUT


Ett bra verktyg: boka säljbesök

Ett viktigt steg i säljarbetet är att skapa nya kunder, som vi alla vet.
Arbetet måste göras, olika metoder finns. Men lita inte bara på sociala medier (då man slipper att prata med potentiella kunder, vad skönt tycker en del).

Att kontakta företag i målgruppen via ett första telefonsamtal i syfte att få träffa dem, är fortfarande ett viktigt arbete. Helt enkelt att boka ett säljbesök. Den personliga kontakten uppskattas ofta ("Vilken vaken säljare..."!).

Vid det bokade mötet sedan kan vi lära oss om kundens situation,bygga förtroende, visa att vi förstår kundens läge och kan motivera våra lösningar på rätt sätt. Då förstår kunden nyttan för deras del. Mycket av detta går vi miste om vid "skyltfönsterförsäljning" i sociala medier.


Hur arbetar ni?

Vi gillar att kundanpassa våra träningar efter varje kunds önskemål, behov och arbetssätt. Små variationer som kan göra stor skillnad i respektive fall. Dessutom njuter vi av att få arbeta i grupp med deltagarna, när sådan träning är möjlig.

Vår mest populära säljträning, BOKA SÄLJBESÖK PÅ 30 SEKUNDER, är en bra grund i säljarbetet. Följ upp med PRODUKTIVA SÄLJBESÖK så har säljarna får en utmärkt kunskap för sitt viktiga arbete.

Hör gärna av dig om du vill diskutera vad vi skulle kunna göra för aktiviteter för att öka er försäljning och höja marknadsföringen till nya nivåer! Du kan alltid nå oss, e-post eller telefon (alt., nr: 0702-838365 om vi ej svarar).

Vi önskar alla våra läsare ett bra år, 2021!

Med vänlig hälsning,
Sten Bodin


Tyckte du om brevet?

Klicka på ikonerna för att dela med dig av nyhetsbrevet till dina vänner eller
klicka här  för att skicka nyhetsbrevet via mail.

linkedintwitterfacebook

Salestrain Sweden, Träffgatan 2, 136 44  Handen
Tel: 0702-838350        e-post: info@salestrain.se       Hemsida

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att vi tror att du kan vara intresserad.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.