Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

INTRESSEANMÄLAN TILL SCANDINAVIAN MIXED

VALLDA GOLF & COUNTRY CLUB 10-13 JUNI 2021

Tillsammans med två av Sveriges mest framgångsrika profiler Henrik Stenson och Annika Sörenstam skapas det något helt unikt. Efter ett inställt 2020 blir 2021 året Sverige får presentera en världsnyhet inom golf. 78 herrar och 78 damer tävlar mot varandra i en och samma tävling med en gemensam prispott på 1 miljon euro.  

På sedvanligt sätt har vi på Öijared fått förfrågan om vi vill stötta med ideella funktionärer till Sveriges största golftävling som spelas på Vallda GCC i juni. Anmäl dig här om du önskar att vara med som funktionär. 

Funktionärerna är oerhört viktiga och de söker glada, engagerade och golftokiga personer som vill vara med och skapa denna golffest! Funktionärerna får följande*:
- Pikétröja, ytterplagg och keps (1 omg/1,5 dagsverke*)
- Fri parkering och entré under tävlingsdagarna
- 2 extra entrébiljetter
- Som funktionär innanför repen ska du vara beredd på att arbeta 3 st 1⁄2 dagspass (halva torsdag och fredag samt lördag eller söndag). Vid stort intresse kan vi titta på funktioner även utanför repen.

TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD

Ett nytt år är här och vi blickar framåt tillsammans. Vi förbereder oss för en ny säsong och vi kommer att löpande ge dig information om vad som händer på vår anläggning framöver. Dels via nyhetsbrevet som sänds på torsdagar varje jämn vecka samt på vår hemsida och våra sociala medier. Följ oss gärna! Du finner länkar till våra sidor längst ned i brevet. 

Håll avstånd- tillsammans kan vi göra skillnad
Det är av stor vikt att vi hjälps åt då vi möter varandra igen på Öijared. Håll avstånd och sprita gärna händerna direkt när du kommer in i vår entré. Vi har nya handspritstationer i vår entré och handsprit finns även utsatt på flera ställen på vår anläggning. 

Vår reception är öppen vardagar kl. 8-15 och på helger kl. 9-15. Cafésortiment finns till försäljning i vår reception. Hotell, restaurang och bad hålls nu i Vintervila pga av renovering. Vi hälsar dig välkommen att nyttja hela resorten längre fram och vi återkommer med exakt öppningsdatum så snart vi vet datum. 

VINNARE

Vi vill rikta ett stort tack till alla som betalat in årsavgiften före årsskiftet och vi har nu lottat ut fyra priser som fördelas enligt följande:

1:a pris Vinnare Niklas Gustavsson
Övernattning för 2 personer inklusive frukost och trerätters middag (exkl dryck). 

2:a pris Vinnare Ulf Hermansson
1 dussin Titleist Pro V1, keps, 10-kort, greenlagare och klubbborste

3:e pris Vinnare Britt-Marie Wahlgren
2 greeenfeekuponger till valfri bana

4:e pris Vinnare Christer Bjärkäng
1 dussin Titleist Tru feel

VINNARE I JULLOTTERIET

Vi gratulerar Lennart Kajupank som vann 3000 kr i golfshopen i Jullotteriet! Tack till alla som stöttat under 2020, ny lottdragning väntar 2021 för de som köper bricka eller lott.

VINTERTRÄNING

Är du laddad inför en ny säsong och vill träna? Fånga de sista platserna som fortfarande finns kvar i Vinterträningen med Öijared Golf Academy. Läs gärna mer om träningen här.

Kontakta Linus på 0733-47 82 83/ linusmalmborg@gmail.com  för träning:
Tisdag kl. 10.00-11.00 med start vecka 2- 1 plats kvar
Tisdag kl. 11.10-12.10 med start vecka 3- flera platser kvar

Kontakta Pia på 0709-55 04 65/ pia@unifiedgolf.se för träning:
Onsdag kl. 11.10-12.10 med start vecka 2 – 1 plats kvar
Torsdag kl. 18.10-19.10 med start vecka 2 – 1 plats kvar

Driving Rangen är stängd
Vi håller Rangen stängd för egen träning tills vi kan plocka bollar igen. Lektioner och kurser fortgår. Du finner aktuell status på Rangen och våra banor på vår hemsida under 
Banstatus samt på sociala medier. Följ gärna Öijared Golf Shop & Academy som har egna konton på Instagram och Facebook

LÖRDAGSÖPPET I SHOPEN

Vi kan glädjande meddela att från och med lördag 16 januari kommer shopen att ha öppet alla lördagar framöver kl. 10.00-14.00. I samband med öppning startar de även årets omgreppningskampanj!

Omgreppningskampanj fram till 28 februari
Passa på att starta säsongen med fräscha grepp till ett riktigt förmånligt pris! 25% på alla grepp och montering ingår. Det finns gott om grepp och olika modeller att välja på. Vänta inte för länge då denna kampanj alltid är populär! 

För att lämna in klubborna och välja grepp, kan du självklart komma valfri lördag mellan kl. 10-14 alternativt kontakta Jocke på 0708-10 56 86 eller Ubbe på 0708-58 54 54 för att komma överens om annan tidpunkt. 

Custom fitting
Ubbe och Jocke är redo att skräddarsy din klubbor! Kom till vår fina studio och få hjälp med att optimera din bag. Med över 30 års gemensam erfarenhet av custom fitting vägleder de dig efter bästa förmåga. Vare sig det gäller wedgar, järnklubbor, hybrid, fairwaywood eller driver.

Är du osäker på om du behöver byta ut något? Det är alltid nyttigt och roligt med en custom-fitting-lektion. Där går de igenom din bag tillsammans med dig och testar din utrustning. Om inget behöver bytas ut, har du fått bekräftat att din utrustning är optimal för dig. Vid köp av klubbor är alltid en custom fitting gratis. Vill du däremot ha en Custom-fitting-lektion utan att köpa klubbor, betalar du som för en vanlig lektion.

Tveka inte att kontakta Ubbe eller Jocke för att rådfråga eller boka en tid. Detta gör du via shopen@oijared.se eller via telefon som ovan.

facebooklinkedininstagramhomepage

Följ oss gärna via social media
Välkommen till Öijared- en egen värld

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.