Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

”There is a crack in everything, that´s how the light gets in”
– Leonard Cohen

Hoppas att ni alla har det bra där ni är just nu. Här kommer en uppdatering kring hur vi hanterar situationen angående de senaste restriktionerna. Alla punkter enligt tidigare gäller såklart fortfarande:

  • att stanna hemma vid minsta symtom
  • att stanna hemma om något i ditt hushåll har symptom
  • kom gärna ombytt till studion
  • tvätta och sprita händerna när du kommer in och innan du går
  • Håll avstånd
  • ta gärna med egen matta och filt
  • om du lånar matta, tvätta den efter dig och låt den ligga kvar

Tack för att ni är så bra på allt detta!

Vi städar, spritar handtag på dörrar och gör rent flera gånger om dagen.

 

Det anslag som krävs sitter uppe from 10/1 på både pt-sidan och yoga-sidan angående hur många människor som får vistas i lokalen. I yogasalen innebär det 5 personer i dagsläget – MEN vad gör man utan lite kreativitet! Vi kommer under veckan att RIVA VÄGGEN ut mot hallen vilket innebär att vi då kan vara 8 personer, vilket är en förutsättning för oss för att vi ska kunna fortsätta hålla öppet.  Jag är så glad för detta så håll tummarna för att det blir som vi har tänkt oss :)

 

NI som har bokat er på kurser kommer under morgondagen få mer information om vad som gäller för just din kurs, möjlighet till online med mera. 

 

Online

Om jag ska vara ärlig så var nästan ingen av oss lärare så peppad på att hålla klasserna online till en början. Det kändes obekvämt, jobbigt och konstigt, dessutom krånglade wifi, ljud och bild en hel del. Inte vad man önskade eller var van att hålla på med inför en yogaklass! Men vi har alla tagit oss an detta med bravur måste jag säga! Och du som provade online i början och råkade ut för dåligt ljud eller liknande – prova gärna igen!! Nu har vi mygga och lampa och starkare nätverk! Vi har blivit varma i kläderna och tycker mycket om att ni deltar online! Vi planerar för att lägga fler kortare kurser endast online. Men givetvis behöver vi ert intresse och deltagande. Det behöver vara minst 6 bokade för att en klass som går endast online ska bli av. SÅ vi undrar: Vad vill DU? Är det intressant att delta på en klass/kurs som endast sänds online? Och vilket innehåll längtar du efter? Vad skulle få dig att delta?

 

Vi kommer att se till så att i princip alla kurser kommer även att sändas online, på dessa kommer du att kunna boka drop-in plats online. För att boka online kan du använda ditt vanliga klippkort men du kan också köpa ett online-klippkort till ett förmånligare pris.

 

Personlig Träning

Vi lärare jobbar på och vi har möjlighet att nu ta emot fler pt-tillfällen. Det kan vara enskilt, duo eller en liten grupp. Innehållet skräddarsyr vi efter ditt önskemål. Du kan jobba mer fysiskt eller terapeutiskt och allt där emellan. Kanske har du ont i kroppen och vill ha hjälp med att få bukt på detta. Har du varit stressad/pressad en längre tid? Vill du träna upp din andning för att stärka nervsystemet och bättra på immunförsvaret. Eller vill du ha coaching utifrån ett mer yogafilosofiskt perspektiv. Det finns många spännande ingångar till att välja Personlig Träning inom yoga.  Om du är nyfiken, mejla gärna info@mmyogastudio.com så tar vi det vidare.

  

Fler NYHETER för ett härligare liv!

Det är viktigt med beröring! Det finns så mycket forskning som visar på en enorm läkande kraft i beröring. Det var länge sedan vi fick kramas eller assistera er på yogaklasserna. Du som sitter hemma och jobbar kanske inte alltid hamnar i så ergonomiska positioner och detta ökar behovet av att släppa på spänningar som sätter sig i kroppen. Ni har efterfrågat detta så därför är vi glada att kunna erbjuda:

 

Reiki

Malou som även är utbildad i Reiki kommer att inom kort att lägga upp några behandlingstider. Är du intresserad redan nu så mejla malou@mmyogastudio.se

Reiki är en avslappnande och mjuk behandling som kan lindrar smärta och lösa upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet. Reiki fyller på energiförrådet och arbetar med naturliga läkningsprocesser i kroppen. Denna metod är erkänt som både förebyggande och rehabiliterande friskvård av Skatteverket (avdragsgillt som friskvård). Även Veronica Näslund och Joanne Post Youssef ger i mån av tid Reiki-behandlingar på studion.

  

Massage

Anna Holmgren och Jeanette Lindblom kommer erbjuda massagetider. Även detta är så nytt så vi inte har hunnit lägga in det i bokningssystemet. Mejla info@mmyogastudio.se om du vill boka massagetid.  

 

Tveka inte att höra av dig till oss med frågor, önskemål och funderingar. Vi gör vårt bästa för att svara så fort vi kan. OM du väntar på svar mejla gärna en gång till, din fundering är viktig för oss och vi vill verkligen inte missa dig!

 

Önskar dig en härlig start på nya året!

Malou och hela teamet på MM Yogastudio

facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.