Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Månadsbrev Tidningsförsäljningen Expressen/GT/Kvällsposten 2020

JANUARI 2021

God fortsättning!

Vi hoppas ni har haft en jättefin jul och nyår. Vi är så stolta över er insats och försäljning, mycket bra jobbat! Vi lämnar nu det tråkiga "Corona"-2020 bakom oss och går in i ett nytt år med nya möjligheter. Är ni laddade?

För att kort sammanfatta Tidningsförsäljningens 2020, så har vi haft ett fantastiskt år med mycket fina försäljningssiffror. Detta tack vare er, otroligt duktiga och engagerade säljare. Det som har påverkat Tidningsförsäljningen mest är att ni varit så många unika säljare, vi har fått in många nya anmälningar, samt fått behålla er befintliga säljare.
Tusen tack för ert arbete, vi är så imponerade av er alla!


6 januari var sista dagen som ingick i Jul-/Nyårstävlingen, kom ihåg att anmäla er slutförsäljning via hemsidan innan 10 januari för att delta i tävlingen. Efter sista anmälningsdagen kommer vi kika på er försäljning och sedan skicka ut era priser så fort som möjligt! Anmälan görs via: 
https://forms.gle/xSbVssoYrHh6rhSo9


Ta hand om varandra

Under rådande omständigheter och situation i samhället, vill vi påminna dig om att det fortfarande är jätteviktigt att du stannar hemma om du känner dig minsta lilla sjuk. Tänk på att tvätta händerna noga innan och efter din säljrunda och ha med dig handsprit på vägen. Ta betalt via Swish i största möjliga mån och kom ihåg att backa några steg när du ringer på dörrar i ditt distrikt, så att vi alla hjälps åt att hålla avståndNi gör ett jätteviktigt jobb för tidningen och får ut journalistik till Era kunder. Var rädda om Er och andra, håll avstånd och var försiktiga!


Kom ihåg! Från och med 24 december fick huvudtidningen nytt ordinarie pris.
Lördagar och söndagar kostar huvudtidningen, Expressen/GT/Kvällsposten, 30 kronor. 

Söndagsmagasinet har också nytt ordinarie pris och kostar nu, 30 kronor. 


Kom ihåg! Det är viktigt att du håller dig uppdaterad på hemsidan och sociala medier, för att inte gå miste om viktig information:

homepageinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.