Gör en livsviktig skillnad i lidande människors liv!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gott Nytt År!

Vi tackar våra gåvogivare för det fina samarbetet under 2020, trots Covid-19, och känner stor glädje för de insatser vi gjort tillsammans med er.  Nu ser vi fram emot 2021.

Tillsammans är vi en utsträckt hand till människor som behöver hjälp och vi förvandlar tillvaron för många människor. En kan inte hjälpa alla, men tillsammans kan vi hjälpa många! Du är en viktig och värdefull del av vårt arbete.

Rent vatten till alla. Vi öppnar nya källor uppe i bergen som ger vatten genom självtryck ner till byn, helt utan pumpar. Hela anläggningen kräver ett minimum av underhåll. Idag ger fem anläggningar över 400 000 människor tillgång till rent vatten.

För 50 kr. pr individ, kan vi under 2021 ge ytterligare tusentals människor tillgång till rent vatten. En fjärdedel av alla dödsfall bland barn under fem år beror på förorenat vatten.

Att se hoppet tändas i lidande barn och vuxnas ögon är en stark drivkraft, men vi skulle aldrig kunna fortsätta att stötta våra eldsjälars arbete i Burundi utan dig och andra givare.

Vi vill ge alla en framtid och ett hopp. Behovet av rent vatten, sjukvård och skollokaler är stort och vi är så tacksamma för att Ni också i fortsättningen vill stödja oss.

Med vänlig hälsning  Burundi-Hjälpen

 

Corona-viruset. Vi hör inte om några stora förändringar i landet. Samhället fungerar som vanligt, priserna stiger men marknader och handel är öppen. Handtvätt utanför kyrkor och samlingslokaler. Vårt arbete påverkas inte av några bestämmelser omkring Corona.

 

Vi arbetar med lokala partners, en investering i samhällets framtid och en viktig del av arbetet. Vi är övertygade om att det är den mest progressiva och hållbara strategin.

 
 

Din gåva är avgörande eftersom vårt arbete finansieras till 100% av våra gåvogivare där varje krona går helt till arbetet i Burundi. Ingen administration dras från insamlade medel.

Varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi.

 

Vill ni få besök? På vår Hemsida finns information om vårt arbete, men påminner om att vi gärna besöker er och berättar om Burundi-Hjälpen:s arbete. Låter det intressant? Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41