Gör en livsviktig skillnad i lidande människors liv!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2020 blev inget vanligt år, det vår värld nu går igenom har vi tidigare aldrig varit med om. Nu går året mot sitt slut.och vi vill ta tillfället att tacka för det fina samarbetet.

Vi är så tacksamma för det vi kan göra för lidande människor, som får uppleva hälsa och läkedom till både ande, kropp och själ.

I allt så är det ert goda engagemang med bidrag och gåvor som bär, för att kunna göra det vi gör och förbereda för det som kommer. Vi är så tacksamma för ert stöd!

Vi behöver er hjälp NU mer än någonsin inför 2021 och framåt.

Vi önskar er alla en Fridfull och Välsignad Jul och Ett Gott Nytt År!

 

Corona-viruset. Vi hör inte om några stora förändringar i landet. Samhället fungerar som vanligt, priserna stiger men marknader och handel är öppen. Handtvätt utanför kyrkor och samlingslokaler. Vårt arbete påverkas inte av några bestämmelser omkring Corona.

 

Vi arbetar med lokala partners, en investering i samhällets framtid och en viktig del av arbetet. Vi är övertygade om att det är den mest progressiva och hållbara strategin.

 
 

Din gåva är avgörande eftersom vårt arbete finansieras till 100% av våra gåvogivare där varje krona går helt till arbetet i Burundi. Ingen administration dras från insamlade medel.

Varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi.

 

Vill ni få besök? På vår Hemsida finns information om vårt arbete, men påminner om att vi gärna besöker er och berättar om Burundi-Hjälpen:s arbete. Låter det intressant? Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41