God Nytt År från Unestål Education med inspiration till utveckling !

Att sträva efter lycka under kommande år

Det ökar vår stress men lyckan den går

Lyckan är en gåva som gratis vi får

Ta emot – Tacka – och toppen du mår

Lars-Eric Uneståhl

Unikt bokerbjudande till självkostnadspris!

Nu även på svenska!

Boken Coacha din hjärna, av Joseph O`Connor och Andrea Lages finns nu översatt till svenska. Boken kommer visa dig hur du kan tillämpa insikterna från den senaste neurovetenskapliga forskningen på ett praktiskt sätt inom områdena personlig utveckling, coaching och kognitiv terapi. Boken ger klarhet över känslor och den känslomässiga värdegrunden kan hjälpa oss att uppnå lycka. Viktigast av allt visar neurovetenskapen hur vi lär oss, såväl som förväntningarnas kraft. 

” Joseph och Andrea utövar hjärnbaserad ledarskapscoaching med känsla och precision.Jag rekommenderar verkligen deras bok.” 
Marshall Goldsmith, Thinkers 50#1 Executive Coach och enda tvåfaldiga #1 Leadership Thinker i världen

Den engelska boken med namnet "Coaching the Brain" kostar 325 kr, du får nu den svenska översättningen med namnet "Coacha hjärnan" för 190 kr inklusive frakt. Skicka ett mail med namn, adress och mobilnr med din beställning till  info@logistikteamet.se 

Mental träning by Unestål

Vi startade denna podd med syfte att få dig som lyssnare att bli nyfiken på Uneståls Mentala träning, coaching och vikten av optimal kommunikation, och få förståelse för hur just du kan utvecklas och bli den du önskar. Kunna hantera utmanade situationer, förebygga konflikter, neutralisera jobbiga känslor, öka din självkänsla, få en rättvis självbild, kunna prestera när det gäller och så mycket mer.

Lyssna här:

Vi önskar dig gott nytt år och en fantastisk framtid

Gå in i vår webbshop här, så får du detta program som en gåva och som en nystart på det nya året. Programmet handlar om hur du vill ha din framtid. Du blir guidad av Unestål att programera in ditt önskade läge i framtiden på tre viktiga områden i livet

1: arbete / hobby/ skola.

2: Relationer

3: Hälsa

 

Självledarskap i svåra tider

För dig som vill utvecklas i dessa tiden och prova på mental träning och självledarskap så har vi extra erbjudande på PUMT Steg 1 i Mental träning med 50%!
Läs mer och Beställ här Endast 9 900 SEK, exl. moms

Eller vill du ge bort onlineutbildning i självledarskap -Stresless? Läs mer och Beställ här. Endast 796 SEK, exl. moms.

Vi önskar dig lycka och framgång på alla områdena.

Team Unestål

Följ oss i sociala medier

facebook