God Jul & Gott Nytt 2021

2020 blev verkligen ett år där inget blev sig likt och vi fick lära oss att anpassa oss till mycket nytt, som vi aldrig trodde skulle bli verklighet. För vissa har året inneburit stora utmaningar med att hålla sin verksamhet igång och för en del speciellt inom tillverkande industri har det varit ett bättre år än förväntat.

Vi ser fram emot det nya året och att det ska medföra att vi tillsammans kan hjälpas åt att få hjulen snurra igen och våra företag och verksamheter jobba effektivt för att skapa värde framåt. Vi på Senior Partners hjälper er gärna på er resa.

God Jul och gott nytt år önskar alla vi på Senior Partners!

 

Har ditt företag .....

  • tankar på att börja exportera eller hitta nya marknader för era produkter?
  • begränsade säljresurser som medför att ni inte hinner med att bearbeta en ny marknad?
  • svårt att komma igång med att skapa en försäljningsstrategi eller marknadsplan?
  • behov av att förbättra kommunikationen mer era kunder?
  • funderat på att ställa ut på den internationella branschmässan men saknar erfarenhet?

Svarar du ja på någon av dessa frågor, är det kanske dags att ta in extern hjälp för att komma igång på det nya året med det ni länge tänkt, men inte hunnit med?

Vi erbjuder abonnemang av bl.a. dessa tjänster inom Marknad & Kommunikation så att ni på ett kostnadseffektivt sätt kan komma igång utan att nyanställa eller ta interna resurser för er nysatsning. Med vårt abonnemang får ni tillgång till en erfaren och kunnig ledare för att hjälpa er framåt med det ni önskar. 
Vi anpassar abonnemanget helt efter era behov och förutsättningar, vilket även gäller för våra abonnemang inom HR och IT.

Intresserad? Läs mer nedan och kontakta oss för en första diskussion om era behov och vad vi kan göra, självklart helt utan kostnad för er.

 
Läs mer
 
 

Gå med i vårt nätverk -SEPAM

Nätverket SEPAM är till för dig som idag är konsult i eget bolag eller har tagit beslut att fortsätta ditt yrkesliv som konsult. Vår erfarenhet är att det är stora utmaningar att arbeta som fristående konsult, då man samtidigt som man är ute på uppdrag ska ha tid för att bygga sitt varumärke och skapa kontakter för nya uppdrag.
Är du med i nätverket har du vår hemsida och andra digitala kanaler samt nätverket som marknadsför dig. Du kan senare ansöka om Partnerskap om din kompetensprofil stärker Senior Partners kompetensområden.

 
Välkommen med din ansökan!
 
LinkedInHome Page

Senior Partners Management AB
Mäster Johansgatan 6, 211 21 Malmö