Nyhetsbrev med senaste nytt från Hovgården. Problem att visa det? Visa utskicket i webbläsare.

Fredag 18 december 2020

En julhälsning från Hovgården

Hej!

Nu är det snart jul och vi går mot ljusare tider. Denna höst har varit speciell under rådande pandemi med distansering och allt annat, men vi håller i och håller ut.

Trots pandemin så ser det ut som att vi kommer hamna på ungefär samma mängder som föregående år, vilket är positivt med tanke på att det är många andra branscher som det inte går så bra för i dagsläget. Vi hoppas att det håller i sig för vår bransch även i början på 2021.

Hovgården har öppet alla vardagar under jul- och nyårshelgerna, men med reducerad bemanning.

Jag hoppas att så många som möjligt får några dagars ledighet. Detta behövs för att ladda batterierna.

Med det vill vi på Hovgården önska er alla en god jul och ett gott nytt år!

Conny Karlsson
Sektionschef Hovgården


Fredrik Karlsson - avdelningschef på avfallsavdelningen

Hovgården är en del av Uppsala Vatten och Avfall AB och rent organisatoriskt är Hovgården en av fyra sektioner inom avfallsavdelningen på Uppsala Vatten. De andra sektionerna inom avdelningen har hand om biogasanläggningen vid Kungsängens gård, återvinningscentralerna och alla sopbilar och slamfordon som samlar in kommunalt avfall i Uppsala.

Avdelningschefen Fredrik Karlsson sitter med i bolagets ledningsgrupp och representerar Hovgården inför styrelsen och i förlängningen inför bolagets ägare Uppsala kommun.


Redo för vintern

Även om man inte riktigt märker det än så är vintermånaderna här nu. Både snön och kylan lyser med sin frånvaro, men vi hoppas såklart att det snart blir ändring på det och att snön hinner komma till jul så att det blir lite ljusare.

När snön och halkan kommer så är det personalen på Uppsala Vatten som sköter både snöröjning och sandning. Vi gör så gott vi kan för att hålla ytorna på Hovgården så bra plogade och sandade som möjligt för allas säkerhet. Sedan gäller det att alla vi som kör på området ser till att anpassa både körsätt och hastighet till rådande väglag för att undvika att några incidenter sker.

Skulle ni upptäcka några problem med väglag eller tycker att det behövs lite extra sand någonstans så tveka inte på att säga till någon av våra maskinförare eller personalen i vågen.


Visste du att...

Under detta underliga år har mängden avfall som mottagits på Uppsala Vattens åtta återvinningscentraler ökat rejält.

Den största ökningen har varit på trädgårdsavfall (18 procent) och trä- och plank (15 procent) vilket visar att myndigheternas rekommendationer om att stanna hemma har resulterat i många renoveringsprojekt för Uppsalas invånare.


Besök oss på Hovgårdens webbplats där du hittar blanketter och prislistan.

Du når alltid anläggningen på telefon 018-727 93 80
eller e-post hovgarden@uppsalavatten.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, .klicka här

Sent with Get a Newsletter