Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev januari 2021


Nytt besked angående seriespel

 I slutet på förra veckan kom besked från SHF om att seriespel för div. 1 och nedåt tidigast kan inledas 1 mars. De har nu således beslutat att gå in i det alternativ som de kallar ”Alternativ 2” och som innebär spel fr.o.m. tidigast 1 mars. 


Digital TS1-utbildning

Vi arrangerar en helt digital TS1-utbildning under våren med uppstart helgen 20-21 februari. Totalt fyra utbildningshelger samt en kväll regelkunskap ingår. Kursen avslutas i slutet av maj. Välkomna!

TS2-utbildning

Under våren och sommaren arrangerar vi en TS2-utbildning på halvdistans, vilket innebär att de teoretiska delarna är digitala och de praktiska delarna (förhoppningsvis) blir fysiska träffar.


Baskurs 10-11 april

Den här kursen riktar sig till dig som vill starta din karriär som handbollstränare, eller till dig som är förälder och som vill/ska träna barn som spelar barnhandboll.

Utbildningsdag

Sista helgen i mars erbjuder vi en utbildningsdag med kurserna Akut omhändertagande av skada samt Kost för idrottande barn och unga. Sista anmälningsdag är 20 mars.


Spelaruppföljningsdag

Utifrån rådande situation och med de ytterligare restriktionerna, så har Svenska Handbollförbundet beslutat att flytta fram den planerade spelaruppföljningsdagen för pojkar och flickor födda 2005.

Gjensidige USM 20-21

Med anledning av Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd som började gälla 2020-12-14 har Svenska Handbollförbundet (SHF) fattat beslut gällande Gjensidige USM.


Projektet Hand the ball

Inspirationsföreläsning med projektledare Jennie Linnéll. Kom i gång med Hand the Ball!

Handboll Fitness

Inspirationsföreläsningar om hur vi kan få fler i rörelse och samtidigt utveckla föreningen.

Webbinarie beachhandboll

Lär mer om grundregler och principer, sportens utveckling i Sverige idag och en framåtblick.


Med anledning av coronaviruset

Västergötlands Handbollförbund följer riktlinjer och restriktoner som tas av Svenska Handbollförbundet. De uppdaterar sin hemsida kontinerligt med senaste informationen med anledning av coronaviruset.

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här >> 

Sent with Get a Newsletter