Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Detta e-nyhetsbrev från Österåkers Konstförening, Länsmansgården, är inte som vanligt.

Vanligtvis innehåller våra e-brev programinformation. Ett sådant skickar vi också snart igen.

Det här handlar om medlemsavgiften till konstföreningen. Vi har sett att många medlemmar inte har betalt sin avgift, vilket påverkar föreningen negativt i dessa Corona-tider.

75 % av medlemsavgifterna brukar inköpskommittén använda för att köpa konstverk till vår årliga utlottning. Vid utlottningen 2021 kommer endast de medlemmar att kunna delta, som har erlagt avgiften för år 2020.

Mycket har varit rörigt i år. Kanske har du därför glömt bort medlemsavgiften. Kanske har du betalt men glömt att ange ditt namn. (Några sådana betalningar får vi varje år!) Kanske har vi gjort ett misstag. Kontakta oss då och ange, när du betalade avgiften.

Du har kanske aldrig varit medlem, men får det här nyhetsbrevet ändå. Det är vårt lilla försök att övertala dig att bli medlem. Förutom att du då kan delta i 2021-års lotteri, får du 10 % rabatt vid konstköp på våra utställningar samt 10 % vid inramningar hos Frameland. Framförallt gör du dock en insats för kulturen i Österåker.

Sätt bara in 300 kronor på Plusgirokonto 65 09 78-0, och glöm inte att ange ditt namn och din e-postadress!

Hoppas du får en bra jul och ett gott nytt år!

Styrelsen för Österåkers Konstförening

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlem i Österåkers Konstförening eller har anmält intresse för våra nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.