Gör en livsviktig skillnad i lidande människors liv!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julen står för dörren och många med mig tycker att det är den vackraste tiden på året. Julens glädjebudskap gäller alla människor och det är en sann tröst i den märkliga tid vi lever i nu.

Vi ser fram emot avkoppling, god mat och samvaro med familjen, julmusik och pepparkakor. Jag varken behöver eller önskar mig några fysiska julklappar men hoppas att jag får träffa de flesta av vår familj, i bästa fall fysiskt men annars över de digitala möjligheter som finns.

I år tror man att konsumtionen kommer att slå alla rekord den här julen. Därför att vi inte har kunnat resa eller kunnat träffas, ha lika roligt som vanligt, men till julen vill vi unna oss lite utöver det vanliga. Vi kommer att handla prylar och julmat som aldrig förr!

Kanske blir det så, men då hoppas jag att vi också är mer givmilda än vanligt, att vi i all konsumtionshets omsluter den som inte kan konsumera och unna sig. Jag tänker på våra medmänniskor i Rumonge provinsen i Burundi, där många inte har en fast inkomstkälla, där många barn kommer att somna hungriga på julafton.

Visst ska vi unna oss men låt oss också visa barmhärtighet och omsorg om dom som inget har och visa medmänsklighet.

När du i år skänker en julgåva till Burundi-Hjälpen omvandlas den till mat för utsatta familjer i vårt område i Burundi. Tänk vilken förmån och källa till glädje, att du och jag kan mätta hungriga magar, att barn får somna med ett leende på läpparna.

Tack för att du står med oss i vårt uppdrag att ge hopp för prövade människor. Tillsammans sprider vi ljus i en mörk tid och ljuset övervinner alltid mörkret!

Vi önskar er alla en Fridfull och Välsignad Jul och Ett Gott Nytt År!

 

Corona-viruset. Vi hör inte om några stora förändringar i landet. Samhället fungerar som vanligt, priserna stiger men marknader och handel är öppen. Handtvätt utanför kyrkor och samlingslokaler. Vårt arbete påverkas inte av några bestämmelser omkring Corona.

 

Vi arbetar med lokala partners, en investering i samhällets framtid och en viktig del av arbetet. Vi är övertygade om att det är den mest progressiva och hållbara strategin man kan tillämpa.

 

Din gåva är avgörande eftersom vårt arbete finansieras till 100% av våra gåvogivare där varje krona går helt till arbetet i Burundi. Ingen administration dras från insamlade medel.

Varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi.

 

Vill ni få besök? Påminner om att vi gärna besöker er och berättar om Burundi-Hjälpen:s arbete. Låter det intressant? Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41