Lite nytt från Garn i Glada Hudik!

✦ ✦ ✦ Rauma från Norge ✦ ✦ ✦

Vi är så glada att få presentera två kvalitéer ullgarn från Rauma i Norge!
Vi har tvåtrådigt Finull av 100% norskt ull. Garnet ger lätta och lufttiga  plagg så som vantar, mössor, tröjor med lång hållbarhet. Finns i massor av fina färger och vi kommer att kommpletter med fler färger allt eftersom.

Strickfasthet: 26 m = 10 cm, Stickor: 3, 50 g= 175 m

Gammelserie är ett 2-trådigt ullgarn även den av 100 % norsk ull. Garnet är extra tvinnat vilket gör garnet extra slitstarkt vilket gör att garet även passar til hemstickade sockor. Men även vantar och andra plagg kan med fördel stickas i Gammelserie.

Strickfasthet: 28 m = 10 cm, Stickor: 2 1/2, 50 g = ca 160 m

 

Svenks ull - ny kollektion!

Den 7 december lanserade Järbo en ny kollektion mönster stickade i Svensk ull. I butiken finns 16 ljuvliga färger som är så fina att kombinera. Mönsterhäfte finns också i butiken och då ingår samtliga mönster från kollektionen. 

Julvanten 2020

Julvanten stickas i Svenk Ull och första mönsterdelen släpps i morgon på luciamorgonen. Vill du hänga med och bor i närheten av Hudiksvalls så finns fortfarande chansen. Lägg en order och välj "hämta i butik" så kommer vi överens om en tid för hämtning lördag eller söndag.

 


facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.