NYHETSBREV FRÅN RATRIKA.SE

NYHET -TENCEL RAGGI

Glansigt, smidigt och helt naturligt! Vårt nya sockgarn Tencel Raggi består av ull och tencel (eller lyocell), en spännande fiber som utfinns ur FSC-certifierad cellulosa från snabbt växande energiskog. Med detta mjuka och fina sockgarn stickar du framtidens sockor som både är snälla mot miljön, slitstarka och väldigt snygga.


SVARTA FÅRET FREJA - 19 :-

Vårt älskade Freja är ett mjukt och följsamt garn av 100% akryl. Garnet är lättstickat och passar lika bra till tröjor och koftor som sockor och vantar – både för vuxna och barn. Freja är upplagt på 50 grams nystan om 130 meter, och stickfastheten 20 maskor på stickor nr 4 ger 10 cm. Plagg som stickas med Freja tvättas i 40 graders maskintvätt. Med närmare 50 färger att välja bland är det bara kreativiteten som sätter gränser för vad du kan skapa med detta omtyckta garn.

 

10% Rabatt med rabattkod: NOV20

Gäller 20 - 22 November


VIKING REFLEX - NU ENDAST 49 :-

 

Viking Reflex från Viking of Norway är ett reflexgarn med reflextråd spunnet i garnet. Den härliga kombinationen av ull, polyester och reflextråd ger ett skönt och slitstarkt garn.

Viking Reflex passar utmärkt till vantar, mössor, sockor och mycket mer. Ett garn som lyser upp i vintermörkret för din säkerhet! 

Material: 51% ull, 34% polyester och 15% reflextråd.
Vikt/längd: 50 gram = ca 84 meter.
Rekommenderade stickor: 3,5 mm.

 


JULKLAPPSTIPS - SOCKMÅTT


VIKING NATURGARN - ENDAST 24 :-


Följ oss i sociala medier

facebookinstagram