Livstipset! Ett nyhetsbrev av Madeleine Marcus

Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hållbar hälsa för hela dig med funktionsmedicinsk rådgivning

Ge bort en hälsorådgivning till jul ❤


Ett enda möte kan göra stor skillnad för en kär väns framtida välmående. 
Det finns flera enkla sätt att lösa det praktiskt på, men det enklaste är att köpa ett presentkort

Så här går en hälsorådgivning till

Omfattande hälsointervju

Vi går igenom din väns hälsoutvärdering, precis lika noga som vid mer djupgående och långsiktiga behandlingar som kräver uppföljningar. 
Det som skiljer sig är att råden kring kost- och kosttillskott kommer att se lite annorlunda ut, då vi inte förväntas göra någon uppföljning. 

Genomgång av provsvar
Finns det färska provsvar från vården, så går vi även igenom dessa. Har din vän inga provsvar, men vill ta prover inför vårt möte, rekommenderar jag testpaketet som heter Madeleine Marcus Screening.

Personliga kostråd


Skräddarsydda kostråd för egenvård

Kostråden kommer att baseras på din väns nuvarande hälsostatus och situation. Jag förklarar hur olika livsmedel påverkar kroppen och hur och vad man kan äta för att må så bra som möjligt. 

De värsta hälsobovarna tas bort och råden läggs upp i samråd med din vän. Skillnaden från kostrådgivningen man får när jag arbetar långsiktigt med uppföljningar är att de här råden blir lite mer flexibla. 

Personligt kosttillskottsprogram


Egenvårdsprogram med kosttillskott 

Ett egenvårdsprogam innebär att jag skapar ett personligt kosttillskottsprogram som din vän kan använda sig av under minst ett år som en hjälp till att bibehålla eller förbättra sin nuvarande hälsostatus.

Jag ger exakta skriftliga råd om de olika produkterna, samt hur och när man ska ta dem.
Produkterna är av högsta möjliga kvalitet i fråga om renhet och biotillgänglighet, samt är fria från GMO (genmanipulerade organismer) och svartmögel. 

Din vän har möjlighet (men inte skyldighet) att köpa kosttillskotten av mig till fördelaktiga priser och hen sätter själv gränsen för hur mycket de får kosta per månad. Det går oftast att få riktigt fina egenvårdsprogram för runt 500 kr i månaden. 

Priser och tjänster

Skypemöte
Skypemöte


Videosamtal är oftast det lämpligaste alternativet för ett egenvårdsprogram. Jag använder Skype och erbjuder ett rabatterat pris för den som skypar med mig den allra första gången.

Ett "prova-på-skypemöte" om max 1,5 timme kostar 1365 kr för den som aldrig skypat med mig tidigare (normalpris 1800 kr).
Vill du ge bort ett skypemöte till någon som har skypat med mig tidigare, väljer du i stället tjänsten som bara heter Skypemöte. Läs om de olika varianterna här. 

Levande blodanalys på mottagningen


Vill du ge bort en mer djupgående hälsorådgivning där vi får chansen att titta ännu närmare på hälsan, rekommenderar jag ett besök på mottagningen. 
Då får jag även möjlighet att göra levande blodanalys, ta blodtryck och titta på andra fysiska tecken. 
Ett nybesök om max 2,5 timme kostar 3250 kr. Har din vän redan varit hos mig tidigare, är ett det ett återbesök du ska boka. Det kostar 1950 kr. 

Lite spontan feedback

❤ Hej Madeleine!

Hoppas du mår bra. Själv mår jag strålande. Känner mig så tacksam och glad för att jag mår så bra idag.
Mina besök hos dig + kosttillskott blev verkligen den skillnad jag behövde. Jag jobbar hela tiden vidare med min hälsa.

❤ Jag mår idag bättre än någonsin, vilket jag till stor del har dig att tacka för! För ett par år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle vara där jag är idag. Det har varit en jobbig resa som jag inte hade klarat av utan din hjälp! Hjälpen jag fått från dig har betytt allt. Idag är både kropp och sinne i balans, och rent från gifter.
Stort tack för allt! Har lärt mig väldigt mycket under våra besök, känner att jag idag har kunskaperna och byggstenarna för att fortsätta på egen hand då mycket av visdomen nu känns inpräntad i ryggmärgen.
Allt gott och lycka till!
Med värme

Fler referenser >>

Om mig

Jag brinner för att få hjälpa människor till bättre hälsa, huvudsakligen genom att förmedla kunskap och lägga upp skräddarsydda individuella behandlingsprogram. 

 

Rådgivningen hos mig räknas som friskvård enligt Skatteverket, så om du har en friskvårdspeng från din arbetsgivare, så kan du nyttja den hos mig.

Välkommen! 

facebook

www.madeleinemarcus.se

madeleinemarcus@outlook.com 

 

Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.

Vill du bli prenumerant? Klicka här.