Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

VINTERVILA

När hösten övergår till vinter varvar vi ner och bjuder på Vintervila här på Öijared. Vintergolf, naturupplevelser, godaste fikan i vårt vintercafé och mys framför brasan. Kom när du vill, stanna upp en stund, vandra, golfa eller bara njut av tystnaden. Hos oss hittar du också julens favoritklappar. Sprid extra glädje och ge bort en weekend, ett golfpaket en god middag eller ett presentkort. Vi har öppet vårt café och reception ända fram till jul, alla dagar kl. 09.00-16.00. Notera att vi bygger om vårt kök från måndag den 16 november och hälsar dig varmt välkommen på lunch igen i mars 2021. 

Hos oss finner du även nyinkomna julklappstips med smycken från Acostia Jewellery, fårskinnsfällar och sittunderlag i ull från Slättens Gård samt vackra ting från Klong

GOLFHÄFTET UNDER GRANEN

Ge bort golfhäftet som julklapp till dig själv eller till någon du tycker om. Köp 2 Golfhäftet 2021 och få en valfri gåva på köpet. Välj mellan golfstrumpor, golfmössa eller Lignumtee peggar. Golfhäftet köper du hos oss i vår reception. 

SNART STUNDAR JULREAN I SHOPEN

Nu har shopen inga ordinarie öppettider men kommer allt som oftast finnas på plats. Slå gärna en signal till shopen för att säkerställa dig om att de är på plats före ditt besök på Öijared, tel. 0302-373 20. Snart stundar julrean, håll utkik framöver för mer information. 

BAGBRICKA

Överraska med en snygg bagbricka som julklapp. Samtidigt som du stöttar golfklubbens junior- och elitverksamhet gäller bagbrickan som en lott i vårt Jullotteri där vinnaren får ett presentkort i shopen till ett värde av 3000 kr.  Swisha din betalning till 123 033 67 68 och uppge ditt namn och golf-id. Du hämtar din bagbricka i vår reception efter uppvisande av swishbetalning. 

För dig som redan har en bricka kostar lotterna 100 kr/st. Dragning sker i julveckan och vinnaren presenteras på ÖiGK:s facebooksida. Lycka till och tack för ditt stöd!/ ÖiGK:s juniorkommitté

FRISKVÅRDSBIDRAG

Du vet väl om att du numera kan använda ditt friskvårdsbidrag för att betala för din golf. Maxbeloppet är 5000 kr och det är din arbetsgivare som avgör hur stort ditt friskvårdsbidrag är. Den avdragsgilla spelavgiften är specificerad på våra fakturor. Läs mer om friskvårdsbidraget här. 

Om du är fullvärdig medlem hos oss ingår entré till vårt gym och Öijared Bad och Bastu samt många fler fina förmåner. Som fri entré till Hagabadet i Haga. 

ÄNDRING AV DITT MEDLEMSKAP

Vi vill göra dig som medlem uppmärksam på att om du önskar att göra någon förändring av ditt medlemskap så ska det ske skriftligt till oss senast måndag den 30 november. Detta för att vi ska få det rätt i vår fakturering till dig. Vår faktura mottar du från oss via mail i december. 

BANSTATUS

Än så länge har vi en mild höst och det finns ännu möjlighet till några fantastiska golfrundor. Gamla och Nya banan är stängda för säsongen. Parkbanan är öppen med ordinarie greener tillsvidare och Multibanan är öppen med ordinarie greener och belyst kvällstid. Vi uppmuntrar dig som vill spela att gå in på hemsidan för att ta del av den senaste informationen när det gäller våra banor. 

Förbättringar på våra banor fortsätter för att du ska få en så bra spelupplevelse som möjligt hos oss. Denna veckan har vi arbetat med att hålpipa på Nya Banan. Att lufta greener och andra ytor på golfbanan är nödvändigt för att skapa ett fungerande underlag för golf. Rätt mängd syre i växtbädden är en förutsättning för att näringsämnen som tillförs skall kunna tas upp på bästa sätt. Olika luftningsåtgärder gör också att vatten har en möjlighet att förflytta sig nedåt och inte blir stående på ytan och i rotzonen så att den blir vattenmättad. 

Vi fortsätter att arbeta framåt och hälsar dig varmt välkommen till säsong 2021. 

facebooklinkedininstagramhomepage

Följ oss gärna via social media
Välkommen till Öijared- en egen värld

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.