Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

Sköna Colinas har fått nya kläder & La Villette Pinot Noir har plockat hem en Guldmedalj......vilken grej!!


Ni som tidigare köpt Colinas kommer nu se en uppgradering på kostymen som gått från old school till lite renare, modernare design, snyggt va?

Vinet då? Jo, det håller fortfarande samma, höga klass!

70% Touriga nacional, 15% Cabernet sauvignon, 15% Merlot. Handskörd och jäsning med naturlig jäst i ståltank. 12 månader lagring i 225 L stora franska ekfat. 20% ny ek, resten är 1 och 2 år gammal ek.

Stor doft av mörka bär, mineral och kryddor. Smaken är fyllig med inslag av björnbär, viol, körsbär, mörk choklad, kryddor och mineral. Passar till smakrika rätter av ljust och mörkt kött, gärna vilt.

Årgång 2012 har lanserats med en ny design, men vinet är framställt av samma druvblend och liknande vinifikation och fathantering som årgång 2011.


!! WOW !!

Guld för La Villette Pinot Noir 2019 - Gilbert & Gaillard International Challenge 2020.

Druvor från vingårdar i främst Languedoc-Roussillon. Vinerna under La Villette är klassade som Vin de France, detta för att mer fritt kunna välja bästa möjliga kvalité av druvor utifrån årgång och skörd. Vinmakaren kan härmed hålla en jämn och mycket hög kvalité i vinet. Denna Pinot noir framställs på ståltank.

Medelfyllig och rikt fruktig med smak av körsbär, björnbär, jordgubbar med lätt kryddigt avslut. Mjukt och friskt, servera gärna vid sval temperatur till fågel, ljust kött, halstrad fisk eller en bricka med charkuterier och ost.

FYND / Dina Viner 2020-16
GOLD i Anivin de France/Best value Selection
Bra Köp / Allt om Vin


Coche är tveklöst det absoluta toppvinet av Niepoorts vita viner. Druvorna kommer från minst 80 år gamla vinrankor på 600 meters höjd med en jordmån av mica schist. Druvorna selekterades vid flera tillfällen och fick jäsa i franska ekfat, 228 L och 550 L storlek. Hälften av faten är nya. Vinet genomgick delvis malolaktisk jäsning i ekfat men utan batônnage eller racking. Lagring i samma ekfat under 12 månader.

Doften är blommig och komplext aromatisk med tydlig mineralitet. Smaken är fyllig och smakrik med inslag av gul frukt, citrus, örtkryddor och rostad ek. Lång eftersmak med en elegant frisk syra och mineralitet. Passar till smakrika rätter av fisk, skaldjur, fågel och ljust kött. Utmärkt till lagrad ost och charkuterier. Kan fortsätta utvecklas på flaska under många år. Dekantera gärna.


Corsendonk Christmas 2020 8,5% - SB.10781 - 24,70kr

Yes, the legend is back!!

Ofiltrerad, kryddad julöl. Bryggd med Pale, Munich och Caramunich malts samt Kent Goldings humle

Corsendonk´s Christmas ale har en härlig doft av malt, choklad och apelsin. En djupröd färg och en smak av rostad malt med en mycket behaglig och mjuk beska. För dom som inte vill njuta den i ensamt majestät passar den utmärkt till choklad, kraftfulla ostar och tuffare vilträtter med lite sötma i såsen.


Glutenfri Stout från Ridgeway.........galet snyggt!!!

"Yet another bummed-out holiday? Lump of Coal Dark Holiday Stout is liquid consolation. It's a deep, rich, sweetly rewarding stout to take the edge off of that grim family gathering, that cheerless annual festival of alienation. This brew is as dark as it gets, as black as the lump of coal you'll be getting for Christmas. Because, let's face it, you've been pretty bad this year."

Ridgeway Lump of Coal Stout 7,5% - SB.11485 - 24,70kr 


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj 2019, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

 

---

Skicka vidare till en kollega

 

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

 

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.