NYHETSBREV FRÅN JEEBOO HOME

Hallå där Alexandra...

..vem är du och berätta om din blogg, vad kan man hitta för spännnade där?

Hej! Alexandra heter jag, driver matkontot Mat&Maräng på Instagram. Älskar ENKELT, SNABBT & GOTT käk så det är vad ni hittar inne hos mig. Med mig på resan har jag min man (som är galen i kött och husman) & två små tjejer som alltid står runt benen när maten lagas.. därför känns det extra viktigt att planera veckans käk och inte stå utan köttbullarna när de väl ska stekas. Delar därför varje söndag Veckans Matsedel med er. 

Har du några mat och baktips som är passande till hösten och när vi närmar oss jul?

 Det har jag givetvis! Jag tröttnar alltid på julmaten innan den ens kommit så jag fyller december med matiga sallader istället. Älskar krispig kål, granatäpple, nötter, couscous och smakrika dressingar. Asiatiskt är min favorit, dessvärre inte min mans så vi kombinerar ofta mina sallader med ordentliga köttbitar, det blir bäst så ;) 

Baktips till jul, mina gyllene biskvier med apelsin och saffran. Ett annat tips är att pimpa kakorna med granris och lingon nu till jul, så fint, tycker jag!

Gyllene biskvi

Har du några favoritredskap i köket?

Utan tvekan MANDOLINEN! Finns ingen bättre vän i köket och den passar perfekt till mina sallader. Snabbt och enkelt. Älskar även något så enkelt som slickepott, njuter av att få med varenda droppe av chokladsmeten till chokladkakan, allt ska med!

Tack för pratstunden och dina fina tips! Kika gärna in på Alexandras blogg och instagramkonto för att hitta veckans matsedel och annat gott, länkar hittar du nedan.

Blogg - mat&maräng

Instagram


Våra mest populära varumärken på JeeBoo Home!

Jamie Oliver

 När det kommer till Jamie Olivers produkter är både funktion och modern design i fokus. Han har släppt flertalet kokböcker där man inspireras med spännande recept, otroliga smakkombinationer, unika tekniker och tips.

Klicka här

Tina Nordström - Mugg DROP TINA 4-pack

Tina Nordströms serie DROP ett 4-pack muggar i glaserat stengods för 189:- som är packad i presentkartong.
Klicka här

Ken Hom

Ken Hom är en av världens främsta kockar inom asiatisk och kinesisk mat. Ken Hom's har tillverkat en serie med högkvalitativa wokpannor.

Klicka härKOM I JULSTÄMNING!

Marschallhållare 2-pack inkl 2 st marschaller för 179:-

Ljuslyktor, ljusstakar, plädar och filtar, bakformar och kakformar.

Krögarförkläden för både vuxna och barn.

Kökshanddukar, bäddset, julstrumpor och mycket mer för att komma i härlig julstämning!

Klicka här 


Följ oss i sociala medier

facebookinstagram