Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

HÖSTEN ÖVERGÅR TILL VINTERVILA

När hösten nu går över till vinter varvar vi ner och bjuder på Vintervila här på Öijared. Vintergolf, naturupplevelser, godaste fikan i vårt vintercafé och mys framför brasan. Kom när du vill, vandra, golfa, träna i vårt gym eller bara njut av tystnaden. 

Den 16 november till 10 januari kommer vi att renovera och göra ytterligare förbättringar här hos oss på Öijared Resort. Detta medför att du som gäst under denna period kommer att kunna använda vårt gym, café och givetvis de golfbanor som är öppna. Hotellet och restaurangen går ner i vintervila och öppnar igen i mitten av februari. Öijared Bad och Bastu kommer att vara öppen f r o m den 11 januari. Under tiden renoverar och utvecklar vi; 

Köket, en stor del av Öijareds hjärta, ska totalrenoveras för att kunna ge våra gäster den bästa maten med bra råvaror och mycket kärlek.  

Öijared Bad och Bastu uppdateras ytterligare och ger då vi öppnar på nytt härlig avkoppling efter aktiviteter och träning.  

Vår vackra Konferensavdelning kompletteras med ny teknisk utrustning, inte minst för att motsvara nya krav på digitala möten. 

Har du frågor tar vi som alltid med glädje emot dem.  

BANSTATUS

Vi närmar oss slutet på golfsäsongen och uppmanar dig som vill spela att gå in på hemsidan för att ta del av den senaste informationen när det gäller våra banor. 

Gamla och Nya banan är nu stängda för säsongen och Parkbanan är öppen med ordinarie greener tillsvidare. Vår Multibana är öppen med ordinarie greener och belyst kvällstid.

FARS DAG 8 NOVEMBER

Välkommen att fira Fars dag söndag den 8 november hos oss på Öijared. Kl. 11.30-17.00 serverar vi en tvårätters meny och du förbokar ditt bord via vår reception på 0302-373 00 alt. via info@oijared.se  Pris 175 kr/person samt 95 kr/barn 2-12 år. Välj på kött eller fisk till varmrätt. 

  • Smörstekt torskfilé serveras med grillad sparris, broccoli, saltrostad potatis och musselsås 
  • Rödvinsbrässerad entrecôte serveras med svamp, rotfrukter, potatiskaka och portvinssås
  • Vitchokladbrownie serveras med hjortronkompott samt färska bär och mandelflarn

BAGBRICKA

Uppvakta far med en snygg bagbricka på Fars dag. Samtidigt som du stöttar golfklubbens junior- och elitverksamhet gäller bagbrickan som en lott i vårt Jullotteri där vinnaren får ett presentkort i shopen till ett värde av 3000 kr.  Swisha din betalning till 123 033 67 68 och uppge ditt namn och golf-id. Du hämtar din bagbricka i vår reception efter uppvisande av swishbetalning. 

För dig som redan har en bricka kostar lotterna 100 kr/st. Dragning sker i julveckan och vinnaren presenteras på ÖiGK:s facebooksida. Lycka till och tack för ditt stöd!/ ÖiGK:s juniorkommitté

JULKAMPANJ GOLFHÄFTET

Ge bort golfhäftet som julklapp till dig själv eller till någon du tycker om. Köp 2 Golfhäftet 2021 och få en valfri gåva på köpet. Välj mellan golfstrumpor, golfmössa eller Lignumtee peggar. Golfhäftet köper du hos oss i vår reception. 

ÖIJARED GOLF ACADEMY

Privatlektioner november-december
Under denna period bokar du enklast tid för lektion genom att kontakta någon av våra tränare direkt, via mail/telefon. Då trycket är mindre på lektioner denna tid, lägger vi ut mindre internetbokningsbara tider. Scrolla längst ner på vår sida, så hittar du våra kontaktuppgifter.

Gruppträningar hösten
Lördagar jämna veckor, kl. 10.00 är det träning i vår golfstudio/under taket för dig medlem med hcp 36-99. I mån av plats kan även du som kommit längre ner i hcp vara med. Maila vid intresse för en sådan plats till Pia.

Anmälan lördag 31 oktober

Anmälan lördag 14 november

Anmälan lördag 28 november

SHOPENS ÖPPETTIDER

29 - 30 oktober är shopen öppen kl. 09.00-16.00 samt 31 oktober och 1 november kl. 09.00-15.00. Efter ovanstående period har shopen inga ordinarie öppettider men kommer allt som oftast finnas på plats. Slå gärna en signal till shopen för att säkerställa dig om att de är på plats före ditt besök på Öijared tel. 0302-373 20. 

facebooklinkedininstagramhomepage

Följ oss gärna via social media
Välkommen till Öijared- en egen värld

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.