Hyrtältet -Allt för festen-

BESÖK HEMSIDA            SKICKA MEDDELANDE              OM OSS     

Vintertält

Mot vintertider

Julfestligheter!

Hyrtältet har sedan starten för 33 år sedan levererat möbler, porslin eller tält för julfester till företag runt Mälardalen. Kontakta oss så hjälper vi er med det ni behöver till festen

 
Kontakta oss
 
Tält med fasta väggar.

Möbler till festen

Kika in på vår hemsida för att se vårt stora utbud av möbler och porslin att hyra till er julfest. Vi kan även sköta leverans och hämtning och om ni så önskar möblera och plocka ihop efter festen

Tält till jul.

Tält inomhus

Låt oss sätta upp ett tält i er lagerlokal eller verkstadslokal för att på ett enkelt sätt skapa en lyxig festlokal på hemmaplan.

Månadens tips till festen!

Gästquiz

Här kommer ännu en aktivitet i temat "lära känna varandra". Denna aktivitet kanske passar bäst på arbetsplatsen eller kompisgänget när man tror sig känna varandra ganska bra.

Alla deltagare får ett papper där de skriver ner sitt namn och en fråga om sig själv gällande något som man inte tror de övriga känner till. Exempelvis: min första bil, vad står det på min tatuering eller hur många gånger har jag varit i Prag. Sedan skriver man ner tre svarsalternativ där ett av dem naturligtvis ska vara det korrekta svaret. Den som agerar lekledare samlar in alla frågor och läser upp dem och deltagarna får då skriva ner vilket de tror är det rätta svaret. Vid rättningsomgången får då de som skrivit respektive fråga berätta vad som stämmer och vilka svar som bara var påhittade.

Quiza lugnt!