Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hammarö kommuns Näringslivsnytt nov 2020


Annika Axelsson Näringslivsansvarig Hammarö kommun
Annika Axelsson Näringslivsansvarig

FÖRETAGSBESÖK

Vi är nu i full gång med att planera in företagsbesök för vinter/vår!

Hammarö kommun har som mål att tillsammans med näringslivet skapa bra företagsklimat och en del är att komma ut på företagsbesök.

Vill du ha företagsbesök? Då är du varmt välkommnen att kontakta Annika Axelsson annika.axelsson@hammaro.se .

ÅRETS FÖRETAGARE

Håll utkik på Hammarö kommuns hemsida. Det är dags för nominering till Årets företagare. 2019 var vinnaren Jonas Kramer, vem blir det 2020?

 


FÖRETAGSFRUKOST

Utifrån rådande omständigheter har vi inte haft någon företagsfrukost på länge och det vill vi ändra på. Företagsfrukosten som är tänkt att vara på Askalon flyttas fram och Hammarö kommun bjuder in till Folkets Hus den 18 nov.

Vi startar med frukostmingel från 07:30 och så kör vi igång kl 8.00 med en presentation av Solveig Gard, Kommunalråd.

Vi kommer att bland annat att prata om Näringslivsråd och nomineringar till årets företagare 2020.

 Anmäl dig senast 10 nov på länken: Klicka här för anmälan

NÄRINGSLIVSFORUM

Den 12 nov  mellan 12.00-14.30 ses vi som ska bli Hammarös Näringslivsforum i Kommunhuset. Vi tar en sittande lunch tillsammans.

Marianne Andersson näringslivsstrateg Karlstad Kommun är med och berättar vilken nytta ett näringslivsråd är för alla parter i Karlstad kommun och det finns möjligheter att lyfta funderingar och frågor med henne.

Tanken och syftet är att Näringslivsforum ska verka för att få en naturlig koppling mellan kommun och näringsliv där alla företagare kan vara med och påverka Hammarö kommuns utveckling. En levande dialog mellan företag, politiker och tjänstemän är mycket viktig del i att få ett bra näringslivsklimat.

Det finns någon plats kvar så du som är intresserad och vill veta mer hör av dig till antingen Cecilia FjellmanFredholm cecilia.fjellman@nyforetagarcentrum.se eller Annika Axelsson annika.axelsson@hammaro.se 


TRÄFF 1 

VARFÖR HÅLLBARHETSFRÅGOR?

  • Du lär dig om hur du kan framtidssäkra ditt företag.
  • Bli en attraktivare arbetsgivare, stärka dina kundrelationer och din konkurrenskraft.
  • Bli bättre på att kommunicera det du faktiskt gör för att vara ett mer hållbart företag.

Vill du få bättre kännedom om din resursförbrukning, öka värdet på ditt företag och stärka din konkurrenskraft?

Delta på ”Hållbart företagande” tillsammans med IUC Stål & Verkstad och Paper Province i höst. Projekt Miljödriven tillväxt i Värmland bjuder in företagare till tre gemensamma träffar samt personlig vägledning, under seminarieseriens gång, med erfarna miljökonsulter.

Seminarieserien är kostnadsfri. (Dock utgår en avgift om du anmäler dig och uteblir.) Delta i den första av tre träffar. Du kan välja ett eller flera tillfällen. Datum för kommande träffar meddelas vid första träffen. ANMÄLAN: maria.lindeberg@regionvarmland.se eller 073-071 01 97


Fastighetsägare se hit

Erbjudande till er fastighetsägare!

Via Objektvision.se avtal med Hammarö kommun  kan du lägga upp kostnadsfri annons 
Objektvision.se är Sveriges ledande marknadsplats sedan 1998 för kommersiella lokaler med cirka 14 000 annonser ute och över 50 000 unika besökare varje vecka.


Erbjudandet innebär att du som fastighetsägare har möjlighet att annonsera kostnadsfritt på Objektvision.se, under kategorierna lokal och mark. Detta ger dig en unik möjlighet att vara synbar och sökbar för din målgrupp och kommer förhoppningsvis att leda till att du får in många nya leads på framtida hyresgäster eller köpare.

Hur går du tillväga?
Det finns enkel manual tillgänglig via objektvisions hemsida Trycka här för att se hur du gör

 


Information

Köp & upphandling

Upphandlingar annonseras på de allmänt tillgängliga databaserna hos Anbudsjournalen och e-Avrop AB. Mer information om aktuella upphandlingar

Skoghalls Centrumförening

Skoghalls Centrumförenings hemsida www.skoghallscentrum.se visar vad som händer i Skoghalls Centrum


Sprida gärna information till företagskollegor

Du som får det här utskicket har tidigare lämnat dina uppgifter och tackat ja till att ta emot  information och inbjudningar gällande Näringslivfrågor.
Tipsa gärna andra företag som ännu inte får ta del av utskick att registrera sig på: Business Update Företagsregister

Följ oss på:

facebooklinkedinhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är företagare eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.