NYHETSBREV FRÅN RATRIKA.SE

ERBJUDANDE VIKING REFLEXGARN - ENDAST 49 :-

SÄNKT PRIS 16/10 - 31/10  - NU ENDAST 49 :-   ( REK PRIS 69 :- VÅRT ORD. PRIS 59 :- )

 

Viking Reflex från Viking of Norway är ett reflexgarn med reflextråd spunnet i garnet. Den härliga kombinationen av ull, polyester och reflextråd ger ett skönt och slitstarkt garn.
Viking Reflex passar utmärkt till vantar, mössor, sockor och mycket mer. Ett garn som lyser upp i vintermörkret för din säkerhet! 

 

 


BABY TENCEL - NU ENDAST 19 :-

Baby Tencel är ett mjukt och glansigt garn tillverkat av Tencel®. Tencel är ett miljövänligt naturmaterial som framställs av cellulosa från det snabbväxande träslaget eukalyptus. Det absorberar fukt mycket effektivt, vilket ger en luftig och sval känsla. Med en glans som silke och en fantastisk mjukhet passar Baby Tencel perfekt till plagg stickade för barn och baby. Garnet är upplagt på 50 grams nystan om 114 meter, och stickfastheten 26 maskor på stickor nr 3 ger 10 cm. Plagg som stickas med Baby Tencel tvättas i 30 graders skontvätt. Med flera vackra pastellfärger att välja bland kan vi nästan lova att Baby Tencel kommer sätta fart på din kreativitet.


MELLANRAGGI FRÅN 59 :-

Fruity Print

Berry Print

Rustic ocher


Garn Big Verona från Järbo Garn är ett stort nystan i vackra färger. Detta omtyckta och mångsidiga akrylgarn är följsamt, lätt att arbeta med och passar till mycket - allt från tröjor och sjalar till mössor och filtar.Följ oss i sociala medier

facebookinstagram