Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyheter, erbjudanden och tips i en skön blandning direkt i din inkorg

SEPTEMBER 2020

Välkommen till Westcoast Elite

Vi är så glada över att flera planerade aktiviteter hos oss faktiskt blivit av och att vi kunnat hålla dem med de regler och förhållanden som är just nu.

Flera företag som haft sina ledningsgruppsmöten och liknande hos oss, nätverksträffar med Booster friends och Qvinnodagen.

Vi välkomnar alla kunder, partners och kollegor med "Handsy" i receptionen, en beröringsfri handspritautomat som vi är väldigt nöjda med. Du kan läsa mer nedan om den.

Kul också att vårt radioprogram blivit podd. Hoppas du lyssnar.

Till chokladälskaren har vi recept på två olika chokladbollar.


Ha nu en härlig dag!
Hälsningar Teamet på Westcoast Elite


VÅRT RADIOPROGRAM FINNS NU SOM PODD

Vårt radioprogram Westcoast Elite på Pirate Rock som handlar om träning, hälsa, livsstil mm finns nu också som podd. Klicka på podcaster på din telefon, sök Westcoast Elite och lyssna.


NY SPELLISTA TILL DIG

Som vanligt har vi knåpat ihop en spellista till dig.
Denna månaden gamla härliga låtar blandade med sprillans nya.

Bara att följa länken och ladda ner:
KLICKA HÄR

Listan passar perfekt till träningspasset men också till kvällshänget med gänget.


RIKTIGT BRA ERBJUDANDE PÅ PT TIMMAR

Peter Malmros, PT på Westcoast har nu ett fantastiskt erbjudande på PT timmar.
Läs om erbjudandet här brevid.

Om Peter:
Med fotboll som bakgrund har träning alltid varit en viktig del av mitt liv. Jag drivs av att utveckla och inspirera människor till positiv förändring oavsett om du är elitutövare eller motionär. Jag är en person som alltid sätter laget före jaget.
Alla är välkomna, allt från unga talanger till gamla veteraner.
Enligt mig börjar livet där min trygghetszon  slutar. Hårt jobb slår alltid talang, det du investerar idag får du tillbaka imorgon! 

Vill du läsa mer om Peter, klicka här.


15-KLIPP PÅ YINYOGA JUST NU 1500 KRONOR

JUST NU har Lena erbjudande på 15-klipp på yoga, du betalar endast 1500 kr för 15-klipp. Erbjudandet gäller november ut så passa på att köpa det idag. Maila Lena här.

Lena kör yinyoga med inslag av Sensing som gör att det blir lite mer rörelse än i en vanlig yinyoga.

Passen fokuserar på kroppens yinpartier, dvs. bindväv, ligament och leder. Alla rörelser utförs sittande eller liggande och vi jobbar med bolster, kudde och block för att kunna slappna av så mycket som möjligt i den del av kroppen som vi jobbar med.

Klasserna kommer variera frå 60-90 minuter och alla avslutar med återhämtning i savasana.
Passen finns på:
måndagar kl 19:00 - 20:30
onsdagar kl 10:00 - 11:30
söndagar kl 09:15 - 10:30
För att boka din plats se vår hemsida under BOKA knappen


LPG BEHANDLINGAR FÖR FULLT NU PÅ WESTCOAST

Så här glad är Jessica när hon får köra LPG på en kund. LPG är en djupgående massage av kroppens bindväv. Bindväv är vävnad som håller samman celler, organ och andra vävnads-strukturer. LPG är en mekanisk teknik som kombinerar vakuumsug med två rullar symmetriskt och rytmiskt veckar huden. Sträcker och knådar. Det gör att fettcellerna i underhuden bryts ner och att fibertrådarna i huden stretchas, slaggprodukter och vätska försvinner.

Är du intresserad, här är fördelar med behandlingen:
Ökar blodcirkulationen, ökar ämnesomsättningen, återhämtning efter träning, skulpterar/formar kroppen, muskelutveckling, muskelstretc, tar bort vätska/slagg, stramar åt huden, gör huden jämnare och fastare, reducerar celluliter, löser upp envisa fettdepåer, bBearbetar ojämnheter, behandlar ärrvävnad, behandlar muskel- och ledvärk,

Klicka här så kommer du direkt till bokningen.


VI VÄLKOMNAR MED HANDSY

Vi är stolta över att välkomna alla till Westcoast med Handsy som är en beröringsfri handspritsautomat 

Automaten sköter även doseringen så att varje person får lämplig mängd handsprit. En beröringsfri handspritsautomat som hälsar besökare välkomna och uppmanar människor att desinficera händerna minimerar riskerna för smittspridning. 

Vill du veta mer eller kanske är intresserad av en till din arbetsplats, kolla in www.handsy.se.

Vi kan varmt rekommendera Handsy


TORRBORSTA KROPPEN

Under höst och vinter behöver huden mer omsorg än någonsin. Vi har svalare utomhustemperatur, varma ylleplagg mm. Då kan torrborstning vara en bra idé att göra till en del av sin hudvårdsrutin.

Torrborstning exfolierar och vårdar kroppen genom att avlägsna döda hudceller som kan täppa till porerna och öka blodcirkulationen så att huden blir jämnare, klarare och mer strålande. Den främsta fördelen med torrborstning är att det stimulerar lymfsystemet, som effektivt driver ut ovälkomna gifter ur kroppen.

Torrborstning hjälper till att rensa porerna och får huden att kunna absorbera mer näring. Det kan också hjälpa till att minska inåt-växta hårstrån efter rakning och vaxning.

 

Gör så här när du torrborstar: Borsta alltid nerifrån och upp och rör dig i riktning mot hjärtat så att lymfsystemet töms ordentligt. Försök att borsta två eller tre gånger över varje område. Följ blodomloppet genom att börja vid fötterna och arbeta dig uppåt mot överkroppen. Borsta med medurs cirkelrörelser över magen och växla till nedåtgående rörelser när du kommer till halsen.

Borsta flera gånger på samma område. Borsta magen medsols och gärna lite extra i och runt armhålorna där det sitter många lymfkörtlar. Var lite försiktig när du borstar där huden är tunnare. Ju fler gånger du torrborstar, ju mindre känslig blir huden.

Ett bra sätt att komma igång är att starta dagen med denna nya rutin. Du får en uppiggande effekten som ger dig energi hela dagen.

 


WORKOUT WEST NY OMGÅNG IGÅNG

Nu kör Workout West igång igen- gruppträning med Eddy Bengtsson och Peter Malmros. Det finns fortfarande platser kvar så man kan hoppa på om man vill.


TILL CHOKLADÄLSKAREN

Chokladbollar med avokado

1 mogen avokado
100 gram mörk choklad
2 tsk vaniljpulver
2 msk kakao

Smält chokladen i ett vattenbad eller i mikron. Mosa avokadon och blanda den med kakao, vanilj och den smälta chokladen.
Låt blandningen stå i kylen cirka en timma. Rulla sen till bollar, i den storlek som du vill ha. Till sist rulla dem i kakao.

Chokladbollar med kokos

8 färska dadlar
1/2 dl kokosmjöl
1/2 dl kokosflingor
3 msk kakao
2 msk kokosolja
1 tsk vaniljpulver
1 nypa havssalt
2 msk kallt kaffe

Kärna ur dadlarna och mixa dem resten av ingredienserna.
Gör små bollar och rulla dem i kokos.


PERFEKT TILL FARS DAG

15 klipp yoga 1500 kr

Det är riktig kärlek att se till att pappa få komma gå yinyoga. Lena är perfekt på att ta hand om den som behöver få mer rörlighet, lugn och ro och en skön yogaklass. Kanske den perfekta presenten till far?
Kontakta oss på info@westcoastelite.se om du vill köpa klippkort till yoga

Massagepistol 2395 kr

Perfekt för att mjuka upp ömma muskler och få igång blodcirkulationen i kroppen. Med fyra olika munstycken kan man komma åt de flesta muskler och hjälpa kroppen från stelhet och få snabbare återhämtning efter träningen.
Maila oss på info@westcoastelite.se om du vill köpa alt prata med din tränare på Westcoast


BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA

Surfa gärna förbi vår hemsida för att läsa mer om våra tränare, företagsträning, våra events och resor mm.

Du kan också enkelt boka tid hos fysioterapeut, massör eller tränare via vårt bokningssystem.

www.westcoastelite.se


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagramlinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.