Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

BANSTATUS

Än finns det tid för några krispiga höstronder! Gamla banan är öppen med ordinarie greener och hål 12 är ersatt med ett tillfälligt par 3 som vi iordningställt på Slätten, det spelas mellan ordinarie hål 7 och 8. Parkbanan är öppen med ordinarie greener. Dock har greenerna angripits av svamp, så kallad dollarspots, vilket gör att kvaliteten inte är den bästa. Nya banan är stängd för säsongen. Vår Multibana är öppen med ordinarie greener och elbelyst under de mörka timmarna och visst ser det magiskt ut att spela där under kvällstid!

JUNIORER

Juniorbussen
Det går bra att åka med juniorbussen hela oktober. Måndag – torsdag med avgång kl. 16.05 från Floda station. Ingen föranmälan eller krav på medlemskap.
Läs mer här
Lördagsträning för ”äldre” juniorer, 15-21 år
Tre lördagar till framöver finns möjligheten att vara med på denna träning. Läs mer och anmäl dig här

HÖSTLOVSLÄGER

Alla barn och ungdomar, välkomna att anmäla er till Öijareds höstlovsläger. Åk med juniorbussen till Öijared och tillbaka till Floda. Inbjudan och länk till Anmälan

GENERATION PEP

Vi är stolta över att få vara med i nätverket för Generation PEP. Här på Öijared erbjuder vi många tillfällen till rörelse för alla barn som vill och önskar. Läs gärna mer om Generation PEP och deras fina arbete i deras senaste nyhetsbrev

Snart stundar höstlovet för alla barn, varmt välkommen till oss för ett bad. Hos oss får både barn som vuxen en härlig stund. Önskar ni bo över så är våra sängar bäddade och klara och blir ni sugna på något gott att äta före eller efter ert bad så är vår restaurang öppen för er.

ÖIJARED GOLF ACADEMY

Öijared Golf Academy erbjuder dig att fortsätta utvecklas i din golf. Hoppas att du finner något som passar just dig. Varmt välkommen in i studion hela hösten och vintern!

Höstträning för dig med handicap 36-99
Läs mer om vad som erbjuds och anmäl dig genom att
klicka här
Privatlektioner? Kontakta någon av instruktörerna eller boka via nätet
här
Driving Rangen under tak är preliminärt bokad onsdagar för juniorträning kl. 17.30-20.00, vecka 42-49, dock ej vecka 44. Tack för visad hänsyn och förståelse.

REA I SHOPEN

Fram till 18 oktober har shopen öppet vardagar kl. 09.00-17.00 samt under helger kl. 08-16.00. 
19 oktober - 30 oktober, alla dagar kl. 09.00-16.00 samt 31 oktober och 1 november, kl. 09.00-15.00. Efter ovanstående period har shopen inga ordinarie öppettider men kommer allt som oftast finnas på plats. Slå gärna en signal till shopen för att säkerställa dig om att de är på plats före ditt besök på Öijared tel. 0302-373 20. 

Fynda på shopens slutrea
Alla sommarkläder 50%
Regn och Vind 30-50%
Alla skor 50%
Bagar 30%
Putters 20%
Alla klubbor 10-50% 
Utvalda bollar 20-50% 
Juniorkläder 50%

facebooklinkedininstagramhomepage

Följ oss gärna via social media
Välkommen till Öijared- en egen värld

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.