Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service!

Allt för ditt höstaltare!

Hej!

Hösten har kommit och vi kryper in i våra bon och myser. Vad passar bättre än fina aromalampor med goda doftoljor som erbjudande denna månad? Massor av modeller och olika dofter att välja bland.

Äntligen har vi fått in vår populära amuletter igen! Pentagram, Aum, Keltiska kors m.m. Hitta dem alla HÄR

Nu är det snart Samhain / Halloween, när slöjan mellan världarna är extra tunn. Det är Nyår för många som följer de hedniska traditionerna. För att fira detta lottar vi ut tre st Samhainrökelse i presentpåse till våra kunder! Skriv Samhain i meddelandefältet i kassan när du gör en beställning så är du med i utlottningen!

Få lite tips om hur du kan fira Samhain, längre ner på sidan, text lånad från Lady Oonas magi.

Vinn Samhainrökelse!

Under hösten har vi köpt in mycket nytt i vårt sortiment,ett par exempel finns med i brevet. Resten hittar du som vanligt i vår web-shop.

Glöm inte att kolla in Veckans Fynd också.

OBS! Du får gratis frakt om du handlar för över 599 kr. Välj levererans med DHL eller PostNord. Paket över 2 kg, skickas med DHL.

Ha en skön höst och Samhain/Halloween!

Carina m personal

NYHETER!

Överkast Buddha

Svartvita dubbla överkast/vägghängare. Full av symboliska betydelser .
Material: 100% bomull. Made in India.
Storlek:  200 cm x 230 cm

Dryckeshorn

Fint dryckeshorn till ceremonier etc. Polerad utsida och lackad insida, tål alkohol.
Vi rekommenderar vanlig handdisk med plastborste.
Rymmer 0,5l.

 

Pendel/Nyckelring

Nyckelring med ädelsten som även är en pendel.

Välj mellan Ametist Bergskristall eller Rosenkvarts.

Längd med ringen ca 8,5 cm


Facebook/Instagram

Länk till vår Facebook-sida finns HÄR och följ oss gärna på Instagram: " amuletten_sollefteå ".


Aromalampor och doftoljor 20%

Inred ditt hem med god doft!
Tänk att få komma in i ett hem där det doftar av fräscha blommor, friska frukter eller goda kryddor. Dofter påverkar vår vardag, när vi ska sova, slappna av eller bli piggare. En vacker aromalampa med en god eterisk olja, doftolja eller doftvax fungerar utmärkt.

Samhain Halloween - 31 oktober


Samhain, All hallows eve, Hels Afton, Förfädersnatten.
31 oktober.

Gör ett Förfäders altare.

Den 31 oktober kväll/natt kan du ära dina avlidna familjemedlemmar med en ceremoni. Samla några fotografier, kanske arvegods och andra minnesmärken av avlidna familjemedlemmar, vänner och till och med husdjur. Ordna dem på ett bord, byrå eller annan plats, tillsammans med flera vackra ljus. Tänd ljusen till deras minne. När du gör det, säj deras namn högt och uttrycka din glädje och tacka dem för att de var en del av ditt liv.
Sitt tyst en stund och uppmärksamma vad du upplever. Var uppmärksam på eventuella meddelanden som du får, skriv gärna ner dem. Detta förfädersaltare kan du skapas bara för den här kvällen eller låta det stå hela året.

En annan ceremoni som du också kan göra….Om du vill vägleda och hjälpa Andarna så kan du tända ett vitt ljus och placera det i ett fönster för att vägleda dem att komma till ro i Ljusets värld. Tänd det en stund varje kväll fram till på Onsdag , Alla helgons natt. Läs denna ramsa…varje kväll."O vackra lilla flamma som brinner så ljust, var en fyr i natten. En Ljusväg för alla döda, så att de kan se vad som är framåt mot Visdomens Ljus. Led dem till Sommarlandet och lys klart tills Andens Vägvisare tar dem i sina händer. Och med detta ljus, vänligen ge dem frid, så att de kan vila med lätthet i Den ljusa världen”

Lady Oona

Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.