Minst 20 % även på bl.a. underställ, verkstadsarbeten, rullskidor, längdskidmössor och -strumpor.

 Se nyhetsbrevet i webbläsaren.Onsdag 21 till måndag 26 oktober - Skiddagar

Nu drar vi igång skidsäsongen på allvar! Alla nyheter finns att se och känna på i butikerna och ett urval finns också på alewalds.se. Under längd- och turskiddagarna finns våra engagerade leverantörer på plats och tillsammans med oss hjälper vi dig att hitta rätt utrustning för vinterns skidåkning.

Minst 20 % rabatt gäller hela längd- och turskidsortimentet och även bl.a. verkstadsarbeten, underställ, längdskidmössor, längdskidstrumpor och rullskidor. Välkommen in till oss på Alewalds Stockholm, Kungsgatan 32, Alewalds Uppsala, Östra Ågatan 27 och alewalds.se.

Vallaskola i butiken och teknikträning i spåret ingår alltid då du köper längdskidor hos oss.  

Välkommen in till någon av våra fyra butiker eller se ett urval av sortimentet på alewalds.se.


Händelser i butikerna under Skiddagarna!

Gratis spannmätning

Vi spannmäter dina längdskidor under Skiddagarna. Ta med dina väl rengjorda längdskidor så mäter vi upp dina spannzoner gratis.

Barn- och juniorskidor! 
Fabriksnya skidor, pjäxor och stavar för barn- och junior finns alltid i vårt sortiment. Nu finns det även möjlighet att köpa begagnade längdskidor, pjäxor och stavar vid nedanstående tillfälle från några olika längdskidklubbar. Representanter från klubbarna finns på plats och vi på Alewalds har spannmätt alla skidor här. Gäller barn- och juniorutrustning upp till 16 år.

  • Onsdag 21 oktober, kl 16.00-19.00 i Stockholm och 16.00-18.30 i Uppsala.

 

Träffa Thobias Fredriksson!

På Kungsgatan 32 i Stockholm finns under onsdagen den 21 oktober OS- och VM-guldmedaljören Thobias Fredriksson på plats för att hjälpa dig med val av pjäxor, längdskidor och stavar. 

Tävling! 

Varje dag under våra Skiddagar lottar vi ut fina priser till dig som besöker våra butiker och delar med dig av det i dina sociala medier. Använd #alewaldsskiddagar.
Bland annat lottar vi ut:

  • Skidpaket från Salomon, RC9, värde 5 997:- 
  • Pjäxa från Atomic, Redster C9, värde 3 299:-

Det enda du behöver göra när du besöker oss är att bli fotad, i vår fotoram eller framför våra snöhögar eller skidväggar, och dela bilden på ditt Instagram- eller Facebook-konto med #alewaldsskiddagar i kommentaren. 

Vi kan eventuellt komma att använda bilden i våra sociala medier.

Ett pris blir det också till "best-in show" om någon taggar #alewaldsskiddagar och gör något extra kul!

Följ oss gärna på Instagram och Facebook för de senaste nyheterna!


LÄNDSKIDSORTIMENT

Vi har ett stort sortiment av längdskidor, pjäxorbindningar och stavar från Alfa, Alpina, Atomic, Fischer, Madshus, Leki, Peltonen, Rossignol, Rottefella och Swix. Se ett urval av vårt längdskidsortiment här!

VALLA

Hos oss finns ett brett utbud av vallor och tillbehör från Fischer, Red Creek, Rex, Rode, SkiGo, Star, Start, Swix, Toko och Vauhti. Se ett urval av butikernas sortiment av valla och tillbehör.

TURSKIDSORTIMENT

Hos oss finns ett brett utbud av turskidor, pjäxor m.m från Alfa, Alpina, Fischer, Lundhags, Montana, Rottefella, Swix och Åsnes. Se ett urval av butikernas sortiment här!

LÄNGDKONFEKTION

Se delar av årets längdskidkonfektion från Craft, Gore, Salomon och Swix i dam- och herrmodell!

UNDERSTÄLL

Se delar av vårt sortiment av underställ för längd- och turskidåkning från Craft, Houdini och Icebreaker i dam- och herrmodell!

MÖSSOR OCH VANTAR

Se delar av vårt sortiment av mössor och vantar för längd- och turskidåkning från Craft, Hestra, LillSport, Salomon och Swix här!


Så här går det till när du vill handla längdskidutrustning under skiddagarna!
I Stockholm flyttar vi ner pjäxorna på vår nedervåning under skiddagarna för att undvika trängsel på övervåningen där vi har övrig skidutrustning. Du får hjälp av vår personal eller våra engagerade leverantörer på plats att hitta rätt utrustning för just dig och dina behov.

  1. Pjäxor - prova ut en skön pjäxa tillsammans med våra kunniga pjäxsäljare.
  2. Skidor - våra spanncertifierade skidsäljare och leverantörer hjälper dig att välja rätt skida utefter dina behov. Säljaren mäter ut spann och fästzoner så att du får en skida som är optimal för dig och dina mål (om det är kö till våra skidsäljare får du en kölapp så att alla får hjälp i tur och ordning).
  3. Bindning - utifrån pjäxans och skidans egenskaper.
  4. Övrig utrustning - Stavar, skidfodral, valla, längdskidhandskar, skidkonfektion m.m.

Håll igång träningen i höst!

Fem höstpass inför skidsäsongen.
Hösten kan vara utmanande för motivationen med mörker, regn, blöta vägbanor och kalla vindar. Samtidigt har du mycket vunnit om du kan få till bra träning inför vintern. 

Klicka här för att läsa om fem pass från Erik som du inte vill missa. Alewalds samarbetar sedan flera år med Erik som är officiell Vasaloppscoach. 
Läs mer här om hans populära Vasaloppsläger i Grövelsjön 28-31 januari 2020, som vänder sig till skidåkare på alla nivåer. 


På Alewalds Quality Outlet får du alltid 30-70 % rabatt. Där finns kvalitetsprodukter för dam, herr och barn från varumärken som Bergans, Five Seasons, Haglöfs, Janus, Lundhags, Pinewood, Reima, Röjk, Salomon, Tenson, Tuxer m.fl. Se ett urval av sortimentet här eller kom in i våra butiker på Kungsgatan 68 i Stockholm och Gamla Torget 1 i Uppsala för hela utbudet!

ENDURANCE
YALIA W SEAMLESS
399:-
/del
Rek. pris 899:-/del

Underställ med en ullblandning i merinoull, polyester, polyamid och spandex. Fungerar lika bra som mellanlager. Tröja och byxa i dammodell.

JANUS
WOOL SET W
649:-
Rek. pris 1 199:-

Mjukt och varmt underställ i 100% merinoull. Elastiskt material med rund hals. Ribbstickade muddar i ärm- och benslut. Dammodell.

JANUS
WOOL SET M
649:-
Rek. pris 1 199:-

Mjukt och varmt underställ i 100% merinoull. Elastiskt material med rund hals. Ribbstickade muddar i ärm- och benslut. Herrmodell.

ZIGZAG
WENDELL WOOL JR
SKI UNDERWEAR

399:-
Rek.pris 799:-

Skönt och funktionellt underställ i en blandning av mulesingfri merinoull och silke. Varmt och skönt. Barnstorlek 2-12 år.

RÖJK
HIKER MERINO MID JR 2-P
159:-

Rek. pris 399:-

Supermjuka, värmande merinoullsockor som kommer hålla dina barns fötter varma i vinter. Funkar till vardagen lika bra som friluftsäventyret. Barnstorlek 26/27-34/36.

JANUS
WOOL SET JR
399:-
Rek. pris 699:-

Mjukt och varmt underställ i 100% merinoull. Elastiskt material med rund hals. Ribbstickade muddar i ärm- och benslut. Finns i flera färger och storlek 80-160 cl.


UPPLEV VÅRSKIDÅKNING TILL FJÄLLS, NÄR DEN ÄR SOM BÄST!
25-28 MARS 2021 I BRUKSVALLARNA & FUNÄSFJÄLLEN, 

Vårskidåkning är skidåkning utan gränser, under den finaste perioden när solen står högt och dagarna är långa. Korta eller långa heldagsturer på längd- eller turskidor bäddar för fantastiska skidupplevelser som ger energi och oförglömliga minnen. Välkommen till Funäsfjällen och riktiga fjäll!

Boka din resa här!


VI VÄLKOMNAR DIG BÅDE UTE OCH INNE

Vi håller oss fortlöpande uppdaterade angående Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters råd och rekommendationer.

Vill du få service utanför butiken? Det fixar vi! Står ingen utanför så knacka på så kommer vi ut och hjälper dig. Även du som handlar på alewalds.se kan välja att hämta ut dina varor utanför dörren. Välj då leveransalternativet "hämta i butik". 

Vill du boka personlig shopping i butik, före eller under öppettid? Läs mer och boka här!

Våra erfarna säljare guidar dig rätt bland våra drygt 23 000 olika produkter. Är det kanske en dunjacka, längdskidor, långfärdsskridskor, stormkök, termos, sittunderlag eller varma vinterhandskar du behöver? Ring oss, eller lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp dig.

Ring något av nedanstående nummer för personlig shopping över telefon.

Alewalds - Stockholm: 08-21 90 00

Alewalds - Uppsala: 018-50 53 20

Alewalds Quality Outlet - Stockholm: 08-21 26 50

Alewalds Quality Outlet - Uppsala: 018-50 11 66


Våra butiker har nu tillfälligt ändrade öppettider med tanke på rådande situation! 

Våra butiker kommer fortsätta hålla öppet och vi vidtar alla åtgärder som krävs för att både vår personal och våra kunder ska känna sig trygga. Vi som jobbar här gör allt vi kan för att minska eventuell smittspridning. Vi följer händelseutvecklingen noga och följer Folkhälsomyndighetens råd och regeringens riktlinjer.

TILLFÄLLIGA ÖPPETTIDER STOCKHOLM
Alewalds Kungsgatan 32

Vardagar: 10.00 - 19.00
Lördagar:  10.00 - 17.00
Söndagar:  11.00 - 17.00

Alewalds Quality Outlet Kungsgatan 68

Vardagar: 10.00 - 19.00
Lördagar:  10.00 - 17.00
Söndagar:  12.00 - 16.00

TILLFÄLLIGA ÖPPETTIDER UPPSALA
Alewalds Östra Ågatan 27
Alewalds Quatliy Outlet Gamla Torget 1

Vardagar: 10.00 - 18.30
Lördagar:  10.00 - 17.00
Söndagar:  12.00 - 16.00

För butiker, öppettider och vägbeskrivningar, klicka här.

homepagefacebookinstagramyoutube

Alewalds 08-21 90 00  info@alewalds.se
Vill du inte längre ha vårt nyhetsbrev, vänligen klicka här.