Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Oktober 2020

Nyhetsbrev

Ecster i Rebnis Online

Vi är glada att informera om att Rebnis har ingått ett samarbetsavtal med Ecster gällande betallösningar. Ecster är ett dotterbolag till Handelsbanken och har alla de alternativ som ni kunder har efterfrågat. Kort- och swishbetalning, paylink, faktura och delbetalning. Om du väljer Ecster som betallösning i Rebnis Online kommer dina bokningar att automatiskt markeras som betalda när sådana är gjorda. Läs mer om Ecster i slutet av detta nyhetsbrev.

 

 Bokning av tider för uppdatering och experthjälp

Vi använder Rebnis Online för att du som kund själv ska kunna boka dina tider för uppdateringar och experthjälp. Vi ringer upp dig på den tid du har bokat. I webbshopen (också i Rebnis Online) hittar du hårdvara och förbrukningsprodukter till din verksamhet.

 


Rebnis Online

 

2020 ut får du som är licenskund på Rebnis Kassa/Jupiter använda Rebnis Online utan extra kostnad. Vi erbjuder dessutom en timme gratis rådgivning för att komma igång snabbt och enkelt. Det finns inget krav på att du ska fortsätta efter 2020, men om du väljer att fortsätta så gör du detta på löpande abonnemang med förskottsbetalning varje månad (kort) eller varje kvartal (faktura). Om du väljer att betala med faktura så blir uppsägningstiden 3 månader.

Tips

  • Dags för julbord - använd Rebnis Online och ange de tillfällen med antal platser som finns tillgängliga.
  • Sälj presentkort i Rebnis Online webbshop. Lokala företagare kanske vill köpa presentkort som julklapp till sina anställda?
  • Hämtmat eller förbokad mat - låt dina kunder i lugn och ro titta igenom dina menyer och boka i Rebnis Online och du kan ha allt klart när de kommer på plats.
  • Bastu- och badtunna - lätt för dina kunder att boka i Rebnis Online.

 Om du önskar betalning direkt vid bokning använder du Ecster som betallösning. 

  


Tillval i Rebnis 

  • Städrappen - smidig städrapportering i realtid, kan nås via surfplatta, mobil eller dator. Visar status i realtid i Jupiter i receptionen.
  • Dynamiska priser i Rebnis Jupiter - funktion för att enkelt kunna ändra priser på en eller flera prislistor samtidigt. Funktionen är tänkt för att snabbt kunna marknadsanpassa sina priser beroende på tillgång, efterfrågan och rådande priser i området.
  • Jupiter Webb - onlinebokning från te x din hemsida
  • Tidsrapportering via Personalkollen och Caspeco
  • Notaöverföring från Rebnis Kassa till Rebnis Jupiter och Hotsoft

 

Ecster erbjuder betallösningar för alla kanaler. Tillsammans med våra kunder och partners utvecklar och förfinar vi våra produkter och tjänster för att skapa bättre köpupplevelser. Idag har vi en bred palett av betallösningar för hundratusentals konsumenter och säljföretag. Det ger konsumenter möjlighet att betala allt från de små vardagsköpen till de större investeringarna på miljontals inköpsställen, världen över. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

Besök oss på rebnis.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.