Problem att visa Olaisen meddelar #174? Se det i webbläsaren.

Olaisen meddelar #174

1 oktober 2020

Nyhetsbrev från Per Olaisen (Förlag, Antikvariat & Produktion)
Box 81, 311 21 Falkenberg • olaisen.se • per[at]olaisen.se

 

Deckarsamlaren 2

Louis Møllers äventyrs- och detektivhistorier på svenska
av Lars-Erik Nygren

Dags igen för en utgivning. "Louis Møllers äventyrs- och detektivhistorier på svenska" är skriven och sammanställd av Lars-Erik Nygren, prisad av Svenska Deckarakademin 2005 ”för hans omsorgsfulla bibliografiska gärning”.

Häftet är på 34 sidor, illustrerat i färg, klamrat i ryggen och i A5-format. Det är andra numret i Per Olaisen Förlags skriftserie "Deckarsamlaren". Priset är 90 kr. Vill man ha ett ex skickat till sig inom Sverige tillkommer 44 kr i porto. Betala alltså in 134 kr på (Nordea) plusgiro 411 54 47-7 eller swisha till 123 055 055 8 (meddela även via mejl per[at]olaisen.se om du betalar med Swish), så kommer Deckarsamlaren 2 med posten inom kort. Glöm inte ge mig din adress samtidigt.

Denna den första upplagan är tryckt i 60 exemplar.

Bästa hälsningar
Per Olaisen

Detta meddelande går ut till affärs- och förlagskontakter, kolleger, kunder och vänner. Du kan naturligtvis när som helst tacka nej till fler Olaisen meddelar. Avsluta via länk (se nedan) eller skicka ett mejl till per[at]olaisen.se med ditt önskemål så slipper du kommande utskick. Glöm inte att mejla från eller meddela den adress som ska strykas. Ibland blir det förstås ändå fel, men då löser vi det. 
Vill du inte ha fler Olaisen meddelar?Klicka här.