Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Månadsbrev Tidningsförsäljningen Expressen/GT/Kvällsposten 2020

OKTOBER 2020

Välkomna alla nya!

Vi vill börja med att hälsa alla nya säljare välkomna till Expressen/GT/Kvällsposten.
I september har vi startat cirka 190 stycken nya säljare runt om i Sverige.
Det är så roligt att vi växer och blir fler! 

September har varit en jättebra månad för Tidningsförsäljningen med fantastisk försäljning som landat över satta mål. Ni gör ett viktigt jobb för tidningen, genom att leverera journalistik till Era kunder runtom i Era distrikt. Ni imponerar och vi är så stolta över Era instatser!

Sista helgen i september (26-27) bjöd på höstens första Säljslut-tävling. Tävlingen gick ut på att sälja slut alla sina huvudtidningar med minst 12 st i upplaga. Ni är många som har anmält Er och nästa vecka kommer vi att skicka ut Era priser. Grymt jobbat!


Vill du öka din upplaga?

Kanske vill du till helgen testa att ringa på några extra hus i ditt område? Det kanske är någon ny som flyttat in eller någon som ångrat sig och nu vill bli din kund. Din säljledare rekommenderar en upplaga där du får cirka 2-3 st. huvudtidningar i retur så att du har möjligheten att gå till några extra hus varje gång. Har du tillräckligt med tidningar? Om inte, kontakta din säljledare direkt så hjälper han/hon dig att justera!


Vill du ha en klocka?

Just nu kan du få en kostnadsfri klocka av oss. Genom att klicka på knappen nedan kan du lägga en beställning, så skickar vi en klocka hem till dig! 


Månadens säljare

Varje månad utser vi på Tidningsförsäljningen månadens säljare. 
Säljaren utses för extra fint engagemang, noggrannhet eller för att de visat det lilla extra under senaste månaden. För september månad vill vi därför säga,

STORT GRATTIS TILL


Oliwer Nyrén, säljare i Lindome

En säljare i Lysekil

En säljare i Fjärås


Kom ihåg! Det är viktigt att du håller dig uppdaterad på hemsidan och sociala medier, för att inte gå miste om viktig information:

homepageinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.