Nyhetsbrev med det allra senaste från GUINOT. Problem att ladda ner det? Se det i webbläsaren

GUINOT
GUINOT

Hösten är här och GUINOT lanserar två anti-age nyheter väl värda att testa efter en varm och intensiv sommarsäsong!

För lite drygt ett år sedan lanserade Guinot Laboratories en spänstgivande och uppstramande anskitsbehandling och Creme; Lift Summum. En duo som snabbt blev en anti-age succe och där resultaten talade för sig själv. Studier visade att efter en månad hade hudens fasthet förbättrats med  72,9% och hudens elasticitet med 43,8%.
Nu uppdateras serien med Serum Lift Summum som kompletterar den redan befintliga duon till en outstandig anti-age-trio. 

Dessutom lanseras Creme Age Logic Riche. En 24h kur-creme som förser cellerna med energi och stimulerar cellaktiviteten för att motverka synliga tecken på åldrande, samtidigt som hudens näringsbalans och lipidnivå förbättras.

Upptäck höstens nyheter nedan! 

Lift Summum Treatment

Serum Lift Summum är ett prestigeserum berikad med Energycell, Longevitin och Havtornsextrakt som boostrar metabolismen återskapar dermis genom att om stukturera, stimulera och motverka nedbrytningen av våra elastina och kollagena fibrer.
Resultatet är slående, ansiktskonturen tightas upp och upplevs slätare, densiteten förbättras och huden känns fastare och linjer och rynkor minimeras och hudstrukturen upplevs jämnare och mer definierad.

Just nu erbjuds Lift Summum Serum till introductionspriset 1.795:-(ord.pris: 1.995:-) i kombination med Lift Summum ansiktsbehandling.
En Duo som slätar ut, tightar upp och definierar ansiktskonturen!

Cr. Age Logic Riche

2004 var året då Guinot Laboratories tog anti-age hudvården till en helt ny nivå. Då lanserades den första cremen i serien Age Logic, berikad med det innovativa ATP (adenosine tri posphate). En biologisk molekyl som naturligt finns i kroppens celler och som ansvarar för att lagra och transportera energi.

Age Logic Riche kombinerar anti-age-egenskaperna från Age Logic-konceptet med essentiella ingredienser för torr hud. Cremen förser cellerna med energi och stimulerar cellaktiviteten för att motverka tecken på åldrande, samtidigt aktiveras mekanismerna ansvariga för hudens näringsbalans. 
Två skönhetsmål kan uppnås med 1 creme!

Just nu erbjuds Creme Age Logic Riche till introductionspriset 1.925:- (ord.pris: 2.145:-) i kombination med Age Summum ansiktsbehandling. 
En Duo som reducerar linjer och rynkor, återfuktar, mjukgör och återger huden sin komfort och lyster.

Vi skickar till dig!
Just nu har alla våra Guinot-salonger möjlighet att skicka produkter till er, perfekt för dig som inte har möjlighet att besöka din salong. Ring eller mail din salong så hjälper de dig med konsultation, råd och vägledning på hur du kan förbättra och bibehålla din hudhälsa hemmavid. 

Leverans sker via Schenker till närmaste ombud.

DB Schenker
Where Science Meets Skincare
facebookinstagramhomepage

Du får detta Nyhetsbrev eftersom Du anmält dig till vårt mailutskick på vår hemsida www.guinot.se
Vill Du avsluta Din prenumeration av GUINOT Nyhetsbrev? Klicka här