Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej alla fantastiska kunder!
Det har varit en turbulent vår/sommar på många plan. Här har det märkts mycket med leveranser av varor från utlandet. En del av våra leverantörer fick tillfälligt stänga, en del leveranser fastnade i postgången etc. Det börjar bli lite mer normalt nu, vi väntar fortfarande på ett par paket som varit på väg ett längre tag, men det ser desto bättre ut nu =) Alla som väntat längre på beställningsvaror kommer att få besked i dagarna om hur det ser ut. Tack för ert tålamod!

Nu över till något roligare - nyheter! =)


The Royal Dogs teburkar

Vackra burkar med motiv av kungliga hundar och katter! =) Sååå fina!

Burken innehåller dessutom fint svart te - Ceylon leaf black te - från några av de bästa plantageodlingarna över hela världen.

När ditt goda te är slut så har du fortfarande kvar en fantastiskt fin burk!

Raser som finns på burkarna är welsh corgi  pembroke, engelsk bulldogg, yorkshireterrier samt cavalier. Plus ett antal kattraser.

Leverantören kommer att skicka burkarna till oss nästa vecka, förbeställ gärna så du säkert får de burkar du önskar!


Nya raser på våra fina kavlar

Nu går det äntligen att beställa kavlar igen, kavelfabriken är igång =) Detta firar vi med flera nya raser - den senaste är västgötaspets. Beställ din i helgen så kommer den med i nästa leverans från leverantören.


Kampanj - Messenger Bag, nu 20% rabatt!

Fram till och med den 30 september får du 20% rabatt på vår fina axelremsväska Messenger Bag. Välj mellan tusentals olika hundmotiv eller efter eget foto. Just nu har vi dessutom en tävling på vår Facebooksida där fem lyckliga vinnare vinner varsin väska med valfritt motiv.                        


Tips till höstmörkret

Till dig - Nya pussel

igår fick vi en ny leverans av pussel med flera nyheter, både vad gäller motiv och antal bitar. Kolla in alla pussel här: PUSSEL

Till hunden - Ny leksak

Äntligen finns det två nyheter från Outward Hound - cordiez! En fågel och en fisk =) Kolla in alla leksaker från OH här: HUNDLEKSAKER


Fler mjukisdjur i lager!

Vi har fått in flera av de mjukisdjur som tidigare varit slut samt att det har kommit flera nyheter. Hitta din favorit här =) : MJUKISDJUR



Tänk gärna på julklappar redan nu vad gäller beställningsvarorna så att ni säkert har dom i tid =) Hjärtligt välkomna att shoppa, tack för att ni finns!

Bamsekramar från Jenny & Blues

Bamses Bollar


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.