Pressinformation från Wexthuset. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Wexthuset

Organic Way - smarta ekoprodukter för hemodlaren

Wexthuset är glada att erbjuda hemodlaren en ny serie ekosmarta produkter, Organic Way. De gynnar framför allt jordens mikroliv och stärker växterna. En ekologiskt balanserad jord och friska växter gör odlingen naturligt hållbar och ökar både skörd och odlingslust!

Här hittar du högupplösta bilder på hela vårt nya Organic Way-sortiment.

Nedan bjuder vi på ett litet smakprov. Sortimentet kommer att finnas att beställa från och med mars. Mer information om produkterna finner du på hemsidan

Odla ekologiskt på balkong och uteplats

Många odlingsintresserade har begränsad tillgång till mark och egen kompost. Odling i pallkrage och krukor kan vara en utmaning då jordutrymmet är begränsat. Här kommer särskilt produkter som gynnar jordens mikroliv och höjer tillgången på näring väl till pass.

Tångextrakt Algae är ett naturligt, fullvärdigt gödselmedel av knöltång. Denna brunalg är rikligt förekommande och skördas i norra Atlanten. Förutom att gödsla jorden är Algae rik på växthormoner som bland annat främjar rotbildning och höjer växtens stresstolerans mot till exempel torka och skadedjursangrepp. Pris: 85 kr

Fulvo är en riktig boost av humussyror. De underlättar rötternas näringsupptag och höjer aktiviteten av jordens viktiga mikroliv. Fulvo innehåller också många så kallade spårämnen som behövs i väldigt liten mängd och som kan vara svårtillgängliga och ge näringsbrist.

Humussyrorna utvinns i mullrika, naturliga jordlager via en urlakningsprocess och är av absolut högsta kvalitet. Pris: 110 kr.

För rosor, tomater och andra trädgårdsväxter

Silicon är ett flytande gödslingsmedel av kisel, som stärker bladens cellväggar. De blir därför mindre mottagliga för besvärliga svampsjukdomar som mjöldagg och svartfläcksjuka. Silicon innehåller också kalium som ökar plantans blomning, fruktsättning och övervintringsförmåga. Pris 85 kr.

Organic Way i grönsakslandet

Vermi kryllar av humusämnen som snabbt ökar jordens fertilitet och höjer den biologiska aktiviteten. Rötterna stormtrivs med ökad tillväxt och näringsupptag. När dessa humusämnen väl tillsats jorden blir de kvar och mikrolivet gynnas också långsiktigt. En suverän produkt för dem som inte har tillgång till egen kompostjord. Vermi tas fram genom extraktion av kompostjord från maskar. Pris: 75 kr.

Ekosmart krukväxtskötsel

Organic Way passar utmärkt för krukodlingen inomhus. Flera av produkterna stärker krukväxterna och gör dem mindre mottagliga för stress som torka och angrepp av skadegörare.

Grönsåpa spray är ett superenkelt sätt att stärka bladen. Biologiskt nedbrytbart och ett naturligt medel för växtvård. Pris: 75 kr.

Du hittar dessa och många fler smarta produkter som gör odling enkelt och roligt på  www.wexthuset.com. Välkommen på besök och hör av dig om du behöver material som bilder på något annat trevligt från vår trädgårdsbutik.


Vänliga hälsningar

Karin Elmberg

Trädgårdsredaktör, presskontakt.

www.wexthuset.com

karin.elmberg@wexthuset.com

Tfn: 08-22 50 80 /  +46 8 22 50 80

Direct: 070-2929595 / +46 70 2929595


Wexthuset är ett ledande företag inom e-handel för odling och trädgårdsprodukter. Vi har flera egna agenturer från internationella kvalitetsmärken som även återfinns hos våra återförsäljare och partners.

facebooktwitterinstagramyoutubegoogleplus

Vi reserverar oss för felskrivningar och slutförsäljning av våra erbjudanden.

Vi skickar detta till dig som vi tror kan vara intressad av att få nyheter och information från oss. Om du inte önskar fler utskick från oss, klicka här.