Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Rönninge tennisklubb
nyhetsbrev September 2020

Nu är vi i full gång med tex tennisskola, vuxentennis, veterantennis, gruppspel och fredagstennis! Det känns helt okej att krypa in i hallen efter en fantastisk fin säsong utomhus!

Vi hälsar alla våra gamla och framförallt våra nya medlemmar varmt välkomna!

 


Inspel från ordföranden

Padel i Rönninge Tennisklubb – inte en dag för tidigt eller svor jag precis i kyrkan?

Vi i styrelsen arbetar för närvarande med hur vi kan utveckla verksamheten för att få fler spelare, medlemmar och även deltagare i tennisskolan. En idé är att utveckla klubben till en racketklubb med utrymme för exempelvis padel. Vad tycker du – bra eller dåligt? Hör av dig! 

Just nu ser vi också över klubbens bemanning då vår allas vår hallvärd och kanslist Mira snart går i pension. Kanhända kommer vi att möblera om bland nuvarande tjänster, men oavsett hur vill jag passa på att höra mig för om det finns någon som har intresse av att arbeta i klubben med administration, verksamhetsutveckling, som hallvärd, organisatör, vaktmästare eller med andra sysslor? Ring eller mejla!

 

Just nu ser vi också över klubbens bemanning då vår allas vår hallvärd och kanslist Mira snart går i pension. Kanhända kommer vi att möblera om bland nuvarande tjänster, men oavsett hur vill jag passa på att höra mig för om det finns någon som har intresse av att arbeta i klubben med administration, verksamhetsutveckling, som hallvärd, organisatör, vaktmästare eller med andra sysslor? Ring eller mejla!

Till skillnad från många andra idrotter, som har haft det tufft i coronatider, har vi fått extra skjuts då många både har börjat och spelat mer tennis det senaste halvåret. Vad gäller Corona hoppas jag att alla hjälper till att hålla i och hålla ut med våra restriktioner: Tvätta/sprita händerna, håll avstånd, kom inte till hallen om du är sjuk och byt om hemma. Veterantennisen, som delvis pausades och dirigerades om till utebanorna under våren, är nu tillbaka till ordinarie verksamhet. Samma restriktioner gäller så klart för våra veteraner. Var en klok, ansvars- och hänsynsfull tennishjälte!

Sedan i somras har vi en ny tävlingskommitté som under ledning av Bernd Priemer för fullt håller på att organisera Oktobersprinten som går av stapeln 2-4 oktober. 

Varmt välkomna till en spännande tennishöst!

Kristina Bjureklev Netzell

Rönninge Tennisklubb
ordforande@ronningetk.se
ronningetk.se

0762-916410


Sommarläger

Så kul att vi kunde genomföra sommarlägret! Mycket tennis, fys, lek och avslutades traditionsenligt med pizza och vattenkrig! Tack till alla tränare som fixade och höll i aktiviteterna!


Lyckat prova på

I slutet av augusti hade vi ett rekordstort intresse när vi ordnade "prova på". Härligt att kunna fylla grupperna och kunna erbjuda tennisträning till så många nya ansikten!


Hassanein tar över ansvaret för bokningssystem och webb!

Inte nog med att han kommer att hjälpa klubben med kommunikation och bokningar, han passar också på att göra comeback på tennisbanan. 

Favoritspelare - Nadal

Favortimotståndare - Daniel Östman

Läs mer om Hassanein på hemsidan!

Varmt välkommen Hassanein Sater – ny webbansvarig i Rönninge Tennisklubb!

 


Rönninge tennisklubb 200 år?!

RTK har haft 100 framgångsrika år. Från lawn, till grus och plexipevi. Från en inomhus hall till en annan. Var befinner vi oss i framtiden, om 100 år?

 

Ska vi öppna dörren för fler sporter? Vilka skulle det i så fall vara? Vilka tankar och idéer sitter du på? Vi vill gärna hör av dig! Maila Kristina på: ordforande@ronningetk.se


Oktobersprinten 2020

Om några veckor är det dax för en av våra hemmatävlingar. Pga av Covid19 så kan vi inte ta in fulla läktare utan får nöja oss med att släppa in spelare och en anhörig. 

 

Stort tack till alla som är med och arrangerar och tack till matchledarna som hjälper till att skapa trygghet och trevlig stämning. Till våren kan Du också bli matchledare! Hör av dig till klubben!


Stängning av grusbanan

11/10 Kl 11 tänkte vi stänga och packa in utebanan.

 

Vi hoppas att alla som har spelat på den kan komma med en hjälpande hand!


Sociala medier

Följ gärna RTK på Instagram och Facebook. Här försöker vi lite lättsamt spegla verksamheten och alla är välkomna att bidra med bilder och inlägg. Skicka gärna bilder till adressen dela@ronningetk.se

Facebook: Rönninge tennisklubb

Instagram: RTKtennis


Glöm inte koden!

För att komma in i tennishallen behöver du ha med dig din kod (se i Mycourt eller i tidigare mail). Koden till utebanorna finns också i mail som du får vid bokning.

Gäller inte när tennisskolan är igång, men övriga tider. 

 

Viktigt att också ha med sig kontaktstidskoden eller enskild bokningskod (inte samma som din medlemskod) för att tända belysningen på din bokade bana! Läs mer här!

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookhomepageinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Rönninge tennisklubb eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter