Gör en livsviktig skillnad i lidande människors liv!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Många väntar!

 
 
 

Många väntar på att få rent vatten.

 

På grund av Corona-pandemin har mycket av våra planerade resor och möten blivit inställda. Det har påverkat vårt insamlingsresultat, men vi vill med glädje tacka alla som stor med i vårt arbete. Det är svårt att med ord beskriva den uppmuntran vi får genom ert stöd. Vi tror att det ska normaliseras och bli bättre framöver.

Vattenprojektet Mugara II, kunde i augusti startas igen, efter att det stått stilla sedan mars månad. Nu gräver man och lägger huvudledningen ner till stora vattentanken, i nya området ska vattenposter byggas. En del av de rör som krävs till huvudledningen köptes in i augusti och nu ska det resterande behovet köpas in. 

Vi är tacksamma till er som troget ger och som gör arbetet möjligt för oss, men vi tror också att det finns fler som vill stötta. Sprid gärna Nyhetsbrevet till era vänner och kontakter.

Flera har tagit ett aktivt beslut att stötta månatligt och vi är så tacksamma över det. Under alla år finns det privatpersoner, Second Hand butiker och även Företag som varit och är så trogna och stått vid vår sida och det är helt avgörande i arbetet. Nya dörrar kan och har öppnats under "Corona-tiden" och vi tror att det kommer mer.

Uno Gustafsson
Burundi-Hjälpen

E-post: burundihjalpen@hotmail.com
Hemsida: www.burundihjalpen.se
Sprid gärna Nyhetsbrevet! Du kan beställa det på vår hemsida.

 

Corona-viruset. Vi hör inte om några stora förändringar i landet. Samhället fungerar som vanligt, marknader och handel är öppen men priserna stiger. Handtvätt utanför kyrkor och samlingslokaler. Vårt vattenprojekt påverkas inte av några bestämmelser omkring Corona.

 

Vi arbetar med lokala partners, en investering i samhällets framtid och en viktig del av arbetet. Vi är övertygade om att det är den mest progressiva och hållbara strategin man kan tillämpa.

Din gåva är avgörande eftersom vårt arbete finansieras till 100% av våra gåvogivare där varje krona går helt till arbetet i Burundi. Ingen administration dras från insamlade medel.

Varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi.

 

Vill ni få besök? Påminner om att vi gärna besöker er och berättar om Burundi-Hjälpen:s arbete. Låter det intressant? Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41

 
 
 

Swish 123 582 01 05     eller     Bankgiro 473-1584