Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Lägg gärna in info@hillesgarden i din adressbok så att du får e-post från Hillesgården korrekt.

Hillesgården

Sju onsdagskvällar i höst!

Vi är jätteglada att nu kunna erbjuda ett höstprogram på Hillesgården! Det blir sju onsdagskvällar i oktober och november med olika innehåll.

Det här året är så väldigt annorlunda, på grund av Corona-pandemin. Förhoppningsvis kommer läget att förbättras mer och mer vad gäller minskad smittspridning. Vi vet ju att många har väntat på vår onsdagsunderhållning, och är därför så nöjda med att kunna välkomna publik till sju kvällar i höst.

Det finns 50 biljetter per föreställning och med en meter mellan varje plats, helt enligt myndigheternas rekommendationer. Här är höstens program:

7 okt. Ewa Ohlson: Storseans

14 okt. Thomas Petersson: En liten "Corona-pyttipanna" - lite nytt & lite gammalt

21 okt. Benny Rosenqvist: 1) Väl valda ord om det positiva som förändrar världen. 2) Storseans

28 okt. Johan Mauritsson m.fl: Se hjärnan stressa ner - en magnetkameratitt in i en mediterande hjärna

(4 nov. Ingen föreställning)

11 nov. Benny Rosenqvist: 1) ”En magisk afton där allt kan hända”. 2) Storseans

18 nov. Ewa Ohlson: Storseans

25 nov. Karl-Erik Edris: Hopp mot alla odds

 

Köp biljetter

Biljetter säljs från och med söndag 27 september för stödmedlemmar. Övriga får köpa biljetter från måndag 28 september. Klicka här för att bli stödmedlem nu. Notera att det bara finns bara 50 biljetter per föreställning!

Du hittar all information om onsdagskvällarna på vår webbplats


Fint beröm i gästboken

Det värmer och inspirerar att läsa vad ni gäster skriver i vår gästbok. Det känns fantastiskt att ta del av all uppskattning! Här är några citat från i sommar:

"Trevligt bemötande och bra service i dessa Corona-tider." Kennet och Inga-Lill

"Stort tack alla ni underbara, kärleksfulla änglar som bor här! Tack för allt gott jag ätit, tack för fina samtal. Tack för påfyllning av kärleksfulla energier denna plats ger oss alla. Jag älskar er." Eva Coridwen

"Härligt, avslappnande och kul. Vilken relaxeftermiddag! God mat & allt. Tack!" Eva, Karro och Kerstin


Vi har öppet

Vi har öppet 12.00-18.00 alla dagar utom måndagar, och som du vet har vi gott om plats, så vi välkomnar dig hit! Restaurangen har flera varmrätter, matpajer och smörgåsar, och i caféet kan du njuta vårt goda kaffe med något gott till. Vi har möblerat om litegrann. Har du provat att sitta i de sköna soffgrupperna vid caféet?

Klädbutiken har fyllt på med nya ekologiska och sköna kläder för dam och herr, och i vår verandabutik hittar du prydnadssaker, presenter, leksaker, böcker och mycket mer.

Var gärna med på yinyoga hos oss på tisdagskvällar eller qigong på torsdagskvällar! Det är lugna och avstressande pass. Alla kan delta, inga förkunskaper behövs. Du vet väl att du kan komma på drop in de gånger det passar dig? Boka på 0435-215 30 eller e-post info@hillesgarden.se.

Precis som vanligt kan du också boka sköna behandlingar och relaxdagar.


Gläd någon du bryr dig om - köp ett presentkort

På grund av Corona-pandemin har Hillesgården haft väldigt mycket färre gäster i år, vilket har slagit hårt mot vår ekonomi. Du som vill att vi ska finnas kvar kan göra en fin insats genom att köpa presentkort. De kan användas till allt som vi erbjuder - butiker, gästhem, restaurang, behandlingar, träning etc. Presentkorten gäller i två år. Här beställer du presentkort. 

Om du inte redan är stödmedlem kan du bli det nu. Då får du dels en dags förköpsrätt till vår underhållning, dels 10 procent rabatt på nya kläder samt presentartiklar i våra butiker. Här kan du bli stödmedlem.

Varmt tack för ditt stöd!


Välkommen till en vänlighet utöver det vanliga!

Vi finns på Facebook och Instagram.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du valt att prenumerera på det.
Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.